Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelné a stejně tak hloupé. Žasnu, že tam někdo něco našel více, než skvělou Jennifer Garner, která se snažila přetrhnout, aby tuhle blbost zachránila...Nemohl jsem najít skoro nic k zasmání, nakonec to skončilo jako drama se ztrátou mobilu a prozřením zlobivého děcka..nuda na 2. A ten vypěněný dům..asi se děti mezi 3 až 6 zabavili i u obrazovky...Nakonec hapíčkvá slaďárna made in chůlívúúúd..s tatíkem, co se po desítce let probudil, že je fotřík...právník? To snad ani náhodou.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie, která je pro děti fajn, ale pro dospělé je to bída. Humor infantilní a průměrný a některé scény byly vyloženě cringe, naopak si myslím, že kdyby podobné komedie cílily i na starší skupinu diváků, byly by přijatelnější. Oceňuju tady snahu Edgara Ramireze o komedii, ve které ani nebyl špatný, ale on se prostě narodil s charakterem do krimi detektivek a ne do filmů pro děti... ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Pozor spoiler. Naivní rodinná komedie, která prostě nemá nikdy nikoho nikde urazit. Vemte si 45letý páreček , který si užívá sportů a dovolených a pak ding ding a ze dvou jich je pět. Nejstarší dceři je asi 18let a začíná se vzpírat své kruté, diktátorské mámě, které je stále 45let stejně jako tátovi. Děti rostou a rodiče jsou stále v perfektní formě jako navoskovaná jablka. Jednoho dne si poslechnou názor podivného učitele s křivými zuby, který poradí Yes day a tak se nám po útoku dvou vran dostane tatínek na jipku a maminka je po rvačce o růžovou plyšovou gorilu v lunaparku zatčena a odvezena do cely na policejní stanici. K tomu se ještě téměř dospělá dcerka rozbrečí na svém prvním koncertu pro náctileté...slzely mě oči z jarmarku trapnosti, kde realitu neviděli ani z vlaku, všechnu čest těm, kteří se u toho upřímně bavili..20% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ucil jsem se,ze kazde dite aby se citilo bezpecne,potrebuje vymezit hranice.Dospeli, kteri meli v detstvi "prokopnute" hranice se v dospelosti chovaji patologicky.V praci vam treba klidne vlezou do vasi zasuvky.Tento film je velmi,velmi hloupy, ale velmi malym detem se to muze libit. Je presne to, co je. Zapletka "ano" a "ne" bude urcite u ciloveho publika rezonovat.Libily se mi hlasky jako "potrebuji milenialku,ktera tu bude sedet do deseti, jist bezlepkove buritos a tweetovat hashtagy" ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Film by se dal okomentovat a shrnout jedním jediným slovem a to je klišé. Ale aby to nebylo tak krátké, rozvedu to na předvídatelné klišé, trapné klišé, opravdu ne vtipné klišé a nudné klišé. Film i přes veškerou svou snahu opravdu nesrší humorem (všeho všudy jsem se jednou pousmála), vleče se a v závěru se dočkáme jen jednoho silnějšího okamžiku, díky němuž nedávám odpad! Tohle se prostě nepovedlo. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama