Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Méně výrazná a minimálně propagovaná, původní Netflix série, která je překvapivě poutavá, přestože není dokonalá. Velice zajímavý seriál, který má pomalé tempo vyprávění a vše se divák dozvídá po velice malých částech. Vše se spojí do překvapivého a chytrého celku, ale pořád se jedná "jen" o slušný průměr, než další seriálovou bombu. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka! Už dychtivě sháním knižní předlohu a tuhle lahůdku budu chtít vidět znovu! Chválím herce,  tajemnou mrazivou atmosféru, kameru a barvy, hudbu, stupňované napětí a originální,  překvapivé rozuzlení. Geniálně zachycená témata lucidního snění a astrálního cestování. Za mě jednička s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná jednohubka. První 2 díly mě celkem nudily byly dost rozvláčné. Trojka to rozjela a konečně mě to začalo bavit. Sice jsem musela držet svou představivost na uzdě, abych moc nepřemýšlela o tom, co bude potom...A konec byl pro mě příjemné překvapení i když v jednom filmu už jsem to viděla a bylo to daleko víc creepy (Klíč s Kate Hudson). Za mě 70% ()

Margarettka 

všechny recenze uživatele

Komorní seriál se zajímavým rozuzlením, který bohužel ubíhá příliš loudavým tempem a to hlavně zpočátku. Hlavní představitelka Louise tomu moc nepřidává - do role mi nějak nepasuje a poměr se šéfem není moc uvěřitelný, ti dva k sobě prostě vůbec nesedí. Nejvíce to táhne tajemná Adele - a na konci je to ještě větší psycho, než by se čekalo. Za ten konec přidávám hvězdu navíc a výsledkem je solidních 75%. ()

wendus92 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo nadějně. Nakonec jsem ale 5 a půl epizody vlastně jen tápala a nevěděla, na co se dívám. Tak jsem alespoň doufala, že ten závěr bude stát za to a já z toho všeho budu paf. To se ale nestalo, protože už jsem byla celkem znuděná a celá ta pointa byla vlastně až trošku moc sci-fi. 2* jsou možná moc, ale bylo to skvěle zahrané, postavy byly zajímavé, ale nic to ve mně nezanechalo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama