Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Vesman 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám se, tuhle telenovelu jsem sledoval a to dokonce její značnou část, ptáte se proč...v základu to byla stejná bbost jako ostatní podobné produkty, ale aspoň tam bylo relativně dost momentů, u kterých jsem se nasmál, proto hodnotím tak jak hodnotím. Naívc všimli jste si, že na IMDB má ošklivka hodnocení 8 z 10? ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cho cho, dobře kamenujte si mě, ale já se fakt bavil. jasně, má to spoustu nedostatků, tak typických pro telenovely, např. děj, který se může srazit do 2-3 dílů, ale lidi! Tohle není telenovela, spíš pokus o kolumbijský sitcom. A některé hlášky pro mě zkultovněly. "Jestli budu muset po každé, když ji budu chtít políbit vypít litr whisky, zničím si játra." ()

Reklama

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle (doplňte si sami svůj oblíbený velmi sprostý výraz) se dívaly téměř všechny moje spolužačky a po jednom neuváženém slibu mě přemluvily, abych se také na 10 minut podívala. Lidi, to byl děs. Jsem poznamenaná až do konce života a nevím, jestli kvůli tomuhle zážitku nebudu mít jednou problémy ;-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

,,Nemůžu uvěřit tomu, že jediné řešení které máme je tohle! .... Ta žena, která sedí tam v té místnosti, je přece člověk, který si nezaslouží, abych ji jen tak sváděl, okouzloval a hrál si s jejími city a pak ji zahodil, jako by to byla hračka, nechal ji na smetišti, to by přece bylo svinstvo!" Je to svinstvo! Já se totiž při tom svádění vždycky děsně bavila! Hanba mi! ()

vade_mecum 

všechny recenze uživatele

Jste někdy někdo v roli třídního ošklivce či ošklivky a neoblíbence/kyně a vaše nejlepší stránky včetně inteligence kvůli vzhledu a stylu nikdo nevidí? Naplňuje vás neskonalá touha to všem těm "elitářům", kteří ovládají vaši třídu či dokonce školu jen proto, že si mohou díky zazobaným rodičům koupit značkové oblečení, dovolit kadeřníka či zajít na kosmetiku nebo do fitka, nandat tím, že jednoho dne přijdete do školy nebo do práce jako vzhledově hezká bytost aniž by se tím automaticky snížilo vaše IQ na úroveň vašich odpůrců a šikanizátorů? Pak si pusťte Ošklivku Betty s českým dabingem. Jako praštěná telenovela se od ní asi nedá čekat kvalita jako od Irgmara Bergmana, což dle mnohých zde zveřejněných hodnocení jejich autorům nějak uniklo. Zcela reálně bych dal 2 *, ale z principu za to, co zde většinově čtu dávám 5*. PS: mně se totiž nějakým zázrakem i bez dobré víly v podobě paní Cataliny podařilo totéž co Betty... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama