Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 27 h 54 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nora Arnezeder, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Billy Burke, Carl Lumbly, Isaac White, Brian Tee, Tamara Tunie, Shane Jacobsen, Han Soto (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na Zemi propukla vlna zvířecích útoků proti lidem. Jsou koordinované, zuřivé a ve většině případů smrtící. Skupina vedená zoologem Jamesem Wolkem má za úkol zjistit co a proč se děje a hlavně....jak to zastavit. (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Zjevně došly nadpřirozené potvory, tak musejí lidstvo ohrožovat chudáci zvířata. Většina ataků je debilní, tedy lidé s puškou se chovají jaksi nepochopitelně debilně - než bych lva odpráskl, nechám se sežrat? Ve jménu ochrany přírody? Polezu za čoklem s laciným plyšákem někam do temné uličky v cizí zemi? Pitomost se vrší na pitomost a já si nenechám znechutit těch pár zvířat, co mám ještě trochu ráda. Podprůměr. ()

JBMAVERICK 

všechny recenze uživatele

Velký překvapení! Seriál, kterej se konečně nebojí pustit se do něčeho netradičního a za to si mě získal. I když je na první pohled vidět, že peníze byli zrovna něde jinde, zpracování to nijak neuškodilo. První série prostě super. Zvířat sice postupně ubývalo, ale děj i charaktery hlavních postav absenci zvířat nahradí. Druhá sezóna už je bohužel o třídu níž a poslední tři díly už jsou vyloženě špatný. Škoda, protože z tohohle nápadu šla udělat totální seriálová pecka. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Výbornej námět,kterej mohl být sice mnohem víc využitej,ale i tak je ZOO koukatelnej seriál. Mysteriózní začátek je celkem slibnej (podivný chování fauny,útoky,teorie o "vzdorný panence" apod.). Čím víc se poodhaluje problém a co za tím vším vězí,jde prvotní tajemno trochu do háje,byl bych radši kdyby se to vyvíjelo jako čistej survival-thriller a za vším stála máti příroda. Cirka v druhý třetině,po zformování týmu a odhalení možný příčiny jdou zvířata trochu do pozadí a jsou spíš takovým křovím,což je špatně. Nejnabitější je pak předposlední dvojdíl,kterej je survivalem jakým měl bejt celej seroš. A poslední díl,předznamenávající možný pokračování,je pak docela z jinýho ranku, takovej "Walking animal", kdy už nebezpečná zvířena všeho druhu běhá ulicema a čeká na kořist. Po závěru by mě dost zajímal další vývoj. Jako celek trochu rozporuplný,dobrý díly střídaj slabý,ale celkovej dojem kladnej.(3-4*). (By mě zajímalo,kdo je ta tajemná mladá samotářská bioložka uvedená v obsahu..celej obsah je úplně mimo) ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Co se po prvním díle jevilo jako předvídatelná tuctovka, se v průběhu sezóny stalo velmi milým překvapením. Samotné téma sice působí přitažené za vlasy, ale zpracování je hodně zdařilé. Tvůrci se nedrží zpátky, vedlejší postavy zabíjejí jak na běžícím pásu a útoky zvířat jsou patřičně napínavé. Nesourodá skupinka hlavních hrdinů, která se snaží najít příčinu agresivního chování zvířat, má své kouzlo a zejména Billy Burke je jako obvykle k sežrání. Po výborném season finale bych další řadou určitě nepohrdla. 1. série - 80% ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Zoo. Podle knihy Smečka, možná i výstižnější název. Parta , složená z žurnalistky, zahraniční agentky, veterinárního patologoa, safari průvodce a odborníka na zvířecí chování, začne pátrat, proč se začaly zvířata měnit. Nakonec dojdou k závěru, že za všechno mohla společnost Reiden Global, která dávalo do všech svývh výrobků "mateřskou buňku". Právě kvůli ní začala být zvířata dominantní. Prakticky, každý díl pojednává o jednom druhu zvířat. Seriál je kvalitně natočen, o čemž svědčí nejen úvodní znělka, ale i skvělá hudba a střih. Třináctidílný seriál má vlastně 560 minut, ale ani se to nezdá, jak rychle odsýpá, že jste u něj strávili přes 9 hodin. Přesto, že jsem ani jednoho z herců předtím neznal, docela jsrm si oblíbil Jamese Wolka, který vypadá na slušného herce. Seriál má také druhou linii, a to spojenou s veterinárním patologem, který má umírající dceru. Tato linie se prolíná všemi díly. Seriál má velice zajímavý konec, který mě dost zaujal. 22. 10. 2015 ()

Galerie (330)

Zajímavosti (4)

  • Pre tvorcov bolo nanajvýš dôležité, aby zvieratá pôsobili vierohodne. Na pľaci sa vystriedali dve tisícky živých zvierat. (krasomama)
  • Tvůrci původně plánovali natočit 5 sérií s dalším možným prodloužením, nakonec byl však seriál v roce 2017 po 3 sériích zrušen s otevřeným koncem kvůli nízké sledovanosti. (patrik1177)
  • Prvé, čo sa Kristen Connolly spýtala producenta po prečítaní scenára, bolo, ako natočia scény s levmi. Šokoval ju odpoveďou, že proste privedú živé levy. (krasomama)

Související novinky

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

10.08.2020

V roce 2017 Netflix uzavřel smlouvu s komiksovým spisovatelem Markem Millarem, která v podstatě streamovacímu gigantovi zajišťuje práva předělávat originální komiksy slavného spisovatele do filmové… (více)

Reklama

Reklama