Reklama

Reklama

Poslední akce a Ti Lung končí s organizovaným zločinem. Jeho bratr, policista Leslie Cheung, může být spokojen, jenomže podsvětí se brzy začne mstít... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

John Woo se musel nejprve poradne rozehrat a narysovat sve trademarky krvave kropicky v baletnim stylu a hromadou mrtvych. Plne rozvinuti techto vyvrazdovacich ambici melo ale prijit az o rok pozdeji. Pribeh okolo je zde navic kapku nudny a do Wooova vrcholoveho kousku The Killer to ma jeste hodne daleko. Yun-Fat Chow se sirkou v puse je ale ukazkove cool uz zde a prestrelka s Berettama v kvetinacich a prostrelenym kolenem patri k tem vylozene vystavnim. "Yes. I am God. You're one. A god can be human. A god is someone who controls his destiny." 5/10 ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Kdybych tak mohl nějak seřídit zvuk u TV,aby se vždy před nějakým tím dialogem vypnul a na konci hovorů zas zapnul.Vypnout zvuk úplně nemůžu,to bych zas neslyšel praskání kostí. Jo,je to nešvar že v těhle výbornej HK akčňárnách mluvjej,to se fakt nedá poslouchat.A je jedno kdo to režíruje,protože dialogy do scénářů určitě psal pro všechny HK filmy od roku sedmdesát do teď,jeden magor. A tím mi dost skazil zážitek.Už zase.- 65% - ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

S Johnem Woo to mám jako na houpačce. Krvavé pobřeží je skvělé a naopak jeho Killer se mi moc nelíbil. Lepší zítřek má sice blíže právě ke Killerovi, přesto se mi líbil mnohem více. Klišé je stále mnoho a tradiční postupy Johna Woo jdou vidět na první pohled. Nicméně k nadprůměrnému hodnocení nahrálo dobré obsazení. Tentokrát mi sedl mnohem lépe i Yun-Fat Chow a jeho postava mi nebyla tak protivná jako v City on Fire. Dobře na mě zafungoval příběh. Co je více, celoživotní přátelství, nebo rodina? Rozpolcenost hlavního hrdiny bylo zajímavé sledovat. Ani jsem se nemusel moc snažit překousnout různé nedostatky, příběh si užil a nakonec přihodil i tu menší čtvrtou hvězdu. Navíc jsem se lehce nechal nalomit a možná si někdy ještě zopakuji toho vychvalovaného Killera, se kterým jsem na první dobrou společnou řeč nenašel. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

I když to na začátku vypadá na lehkou komedii, posléze se film rozjede a vydíme klasický wooovský příběh tragických rozměrů. Žádné laciné dialogy, neskutečné přestřelky, krvavá akce, to všechno v Lepším zítřku je. Chow Yun Fat tu hraje sice menší, ale podstatnou roli a vůbec všichni herci jsou tu báječní. Klasický Woo, klasický hongkong. Lepší zítřek rozhodně nedosahuje kvalit Killera, Hard Boiled a Kulky v hlavě, nicméně je základem všech akčních filmů, proto stojí za to ho vidět. Budete se určitě bavit, já dávám čtyři hvězdy a 80%. ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Po Hard Boiled je toto pro mě malé zklamání. Příběh se točí okolo dvou bratrů, kteří se každý vydal jinou cestou zákona. Námět dobrý, ale herec mladšího bratra je otřesný a vypadá jako mladý klučík a všechno jen kazí. Podání příběhu nebylo špatné, ale nebylo to úplně ono. Myslel jsem si, že Yun-Fat Chow bude v hlavní roli a bude to celé o něm, ale záběry a akce s ním byli nejlepší a přestřelka s květináči byla opravdu super. Tak uvidíme co nám přinese druhý díl. Horší 5* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Film sa stal v Hongkongu tak extrémne populárnym, že deti sa po vzore ústredného hrdinu začali obliekať do dlhých kabátov zvaných dusters. (beso74)
  • Scéna, kde je Mark Gor (Chow Yun-Fat) brutálně zmlácen Shingovými (Waise Lee) muži, byla zpočátku laděna příliš násilně. Režisér John Woo se snažil zajistit, aby scéna zůstala ve filmu nedotčená. Woo o tom diskutoval s lidmi z cenzurní rady, protože cítil, že je důležité ukázat, jak daleko jsou gangsteři ochotni zajít. (tequilla)

Reklama

Reklama