Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý seriál, ktorý postupom času strácal na kvalite. Mohlo sa natočiť menej častí, nasilu to netlačiť divákovi do hlavy a bolo by minimálne o jednu hviezdičku viac. Prvé série však odporúčam. Vtedy kedysi sa mi to celkom páčilo, Alfa skvele nadaboval Stano Dančiak. Je ale fakt, že neviem, či by som to ešte aj dnes sledoval. Ono, ako decko sa na to dalo pozerať, ale teraz keď tak premýšľam, tak mi vadili všetky postavy okrem Alfa. Ako ten malý fagan, tak hlúpy otec a asexuálne ženy. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle byl svého času velmi populární sitcom, který mě spíše štval. Viděl jsem několik dílů a moc se nebavil. Alf mi přišel vlezlý, rodinka nebyla taky extra sympatická, štval mě i zvědavý soused, ze kterého byl vždy vidět jen vršek hlavy (bylo to tady?) a vůbec jsem se u toho moc nesmál. To je asi největší chyba sitcomu, že nepobaví. Jediné pozitivní byl skvělý dabing Oty Jiráka. Občas si zavzpomínám a pustím si některé díly mých oblíbených seriálů z mládí, Alf to ovšem nikdy nebude, slabé dvě hvězdy. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Na to, že z neho plyš padá na podlahu takmer v každej scéne, ide o až nadmieru podarený seriál s absolútne geniálnym dabingom Stana Dančiaka a niektorými scénkami, ktoré mi zostanú v pamäti vyšité zlatým písmom. Päť hviezdičiek nedávam len preto, lebo som si dal záväzok, že ich dám len filmom a seriálom, bez ktorých si svoj život neviem vôbec predstaviť, a pravdu povediac, život bez Alfa si predstaviť dokážem. Aj tak by ale v telke už konečne mohli dať reprízu, čert to ber!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odmítám dlouhodobé pobyty mimozemšťanů ve svém domě. I tohle divné, hnědé, držkaté, chlupaté, chobotnaté ... Alf ke mně může jenom přijít, pobavit a zmizet dřív, než mi sežere zásoby na zimu. A jestli ho načapám, jak mi užírá chipsy, tak ho nakopnu do sedacího orgánu tak, že mine Melmec o tři miliardy světelných let. Ale pokud bude jenom glosovat dění ze svého svérázného úhlu pohledu, tak mu nějakou tu kočku nebo velblouda ke svačině seženu. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

ALF patril k neodmysliteľnému komediálnemu folklóru počas môjho detstva a dospievania a aj v dnešných časoch neodolám tomuto, občas plytkému, humoru. Hlas Stana Dančiaka sa zapísal do zlatého fondu dabingu a s viac nekorektným či obscénnym humorom by to bola jazda hrdelného smiechu na plné gule. Prvé dve série rezonujú na bránici ako koncert Petra Stašáka na Live Aid. V druhom polčase postupne dochádza invencia a úplnej spokojnosti nelichotili ani zbytočné personálne rošády vo vedľajších postavách. 4 a 1/2* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • V epizóde s názvom "La Cucaracha: Šváb" sa Alf zatvorí v kúpeľni. Obrovský šváb začne prerážať cez dvere za hlasného Alfovho kriku. Táto scéna odkazuje na svetoznámu scénu z filmu Osvietenie (1980). (canucks333)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama