Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Úžasný mimozemšťan, ktorý si vás získa svojim neopakovateľným humorom a vždy dobrým apetítom. Darmo, keď niekto má deväť žalúdkov, to nie je len tak. Fakt jeden z mojich najobľúbenejších seriálov detstva, ktoré aj pri x-tej repríze nikdy nenudí a vždy zabaví. A pokiaľ k tomu pridáte geniálny slovenský dabing Stana Dančiaka, tak to nemá chybu :) ()

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Dokonalé spojenie zaujímavej témy a situačného humoru. Alfov sarkastický humor proste nemá chybu a na každú časť som sa vždy tešil ako malé dieťa. Malý chlaptý príživník z planéty Melmac, ktorý sa správa v cudzom dome ako vo vlastnom a uštedruje svojim obetavým hostiteľom pri každej príležitosti jednu uštipačnú poznámku za druhou. Aby to nebolo všetko, svojou neschopnosťou systematicky ničí interiér domu a na kocúra Luckyho pozerá ako na gastronomickú lahôdku. Skrátka jeden z najlepších sitcomov ever. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

ALF – druh Atypické Lidské Formy....... /// Je chlupatej, těžkej a žvaní. Spadl z planety Melmec (která vybouchla při jaderný katastrofě), jmenuje se Gordon Shumway, je mu 220 let a jestli se Otovi Jirákovi něco povedlo, tak je to tenhle mimozemšťan! (Soráč Oto!) Seriál si dlouho drží solidní laťku, hlavně v díky perlám, který ALF vypouští z ....asi pusy. Pro Tannerovi je něco mezi mutantem a synem, ale bohužel má problémy s dodržování pravidel (všech!). Protože mu připadaj vtipný třeba rozsypaný připínáčky na podlaze, ryba v sušičce, stříkací kytka, umělý zvratky.... jejich domácnost je nabitá akcí a seriál plnej humoru, kterej ocení nejen děti. No a to nejdůležitější – STRAŠNĚ RÁD JÍ (má to spolu se zálibou pro TV po matce, po otci všechno rozbíjí...). Nejradši má všechno obložený vším, no a speciální zálibu má v kočkách. Tak vám nevím. Asi mě tenhle týpek, kterej jednomu z Vetřelců dluží prachy, nepozorovaně plivl do polívky (protože tak se na Melmecu vytváří pevný pouto). Už hodně let mám připravený žvejky s příchutí ,,Mourek a Perská“ a jsem kdykoliv ochotnej sledovat tenhle rodinnej seriál v hrůzostrašný kvalitě. Ti co mě znají ví, že je to veliká oběť! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se založit firmu na ,,Distribuci hlenů“. 2.) Chystám se odhalit tajemství, že u Pluta jsou další dvě planety – Elvin a Dave (na Elvina zvlášť bacha, je tam hrozná zatáčka...). 3.) Všem tvrdím, že se Sněhurkou bydlí sedm smrtelnejch hříchů. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Nenažraný, grgajúci, plyšový emzák s prasačím rypákom ktorého človek nemôže nemilovať. Pravda ak s ním sám nebýva, to by ho najskôr zastrelil do dvoch hodín od prvého kontaktu počas ktorých by mu ten chlpáč úplne zdemoloval všetok hnutelný aj nehnutelný majetok ,vyžral chladničku a urazil susedov. Skrz obrazovku je s ním však zaručená prča. Samozrejme, nie každý diel je priamo geniálny ( ako ten s emzáckym švábom ) a postupom času humor ustupuje rodinným hodnotám, ale vtedy je už človek natoľko namotaný že si to pozrie aj tak. A ešte moja najobľúbenejšia hláška od manželov Ochmonekovcov : Trevor, existuje čosi medzi klokanom a netopierom? Ale prosím ťa, veď dnes dobre vyzeráš Raquel. Ha Ha Ha... ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Top Gear mi přeřadili do pořadů a tak jsem byl nucen zaplnit poslední místo v oblíbenejch seriálech! Vybíral jsem dlouho a myslim, že jsem nemohl vybrat líp:) ALF je uplně neodolatelnej jako "zvíře" a ten dabing Oty Jiráka je asi to nejlepší na tom seriálu!!! Ale abych byl fér, to místo v mojí desítce by si zasloužil klidně i Krok za krokem, Californication, Teorie velkýho třesku atd...seriálů je hodně, ale pozic málo:) Ale ALF byl prostě tak nějak vejš... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • V roce 2012 byl v The Hollyood Reporter uveřejněn článek, kde je citován tvůrce Alfa Paul Fusco. V citaci se uvádí, že bývalý šéf NBC Brandon Tartikoff litoval zrušení seriálu s tím, že mohli vzniknout další dvě série. (p.a.douch)
  • Obrovskou popularitu měl seriál v bývalé NSR, ovšem městečku Alf situovaném v ústí řeky Moselle přinášel jisté problémy. Fanoušci filmu kradli soustavně tabule s názvem města, až radnice rozhodla objednat velké množství originálních cedulí jako prodejních suvenýrů. (Robbi)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama