Reklama

Reklama

Zloději

  • Hongkong Zong heng si hai (více)

Obsahy(1)

Trojice špičkových zlodějů Joe (CHOW YUN-FAT), Jim a Sherry se živí krádežemi vzácných uměleckých děl. Užívají si luxusu, ale jen do chvíle, kdy dostanou za úkol ukrást z dokonale střežený vzácný obraz od Modiglianiho. Situace se jim vymkne z rukou a během riskantní akce je Joe smrtelně zraněn. Svou smrt však přežije a vrací se s myšlenkou na loupež století a ďábelskou pomstu v jednom. Režisér John Woo ve své akční komedii dokazuje, že dobře střílet se dá i z invalidního vozíku, s výbušninou můžete hrát kopanou a míčem zabíjet lidi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Na Wooovi Hong Kongské poměry až nezvykle průměrná záležitost, kterou je lepší ignorovat a plně se soustředit na jeho vážné pecky. John Woo sice komediální timing má, ale nějak to nepasuje k té vážné dějové lince a vznikl nezajímavý hybrid. Tradičně to drží nad vodou charismatický Chow Yun-Fat, ale to je jasná věc, kterou není třeba konstatovat. Sympatické je, že hlavní herecké duo v čele s režisérem umí zparodovat své vlastní největší fléky, ovšem na kvality snímku to bohužel valný pozitivní vliv němá. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná oddychvka od majstra akčňákov Johna Woo z čias pred Windtalkers a Paycheckom... O vyloženú komédiu sa nejedná, ale je jasné, že sa to celé neberie vážne. Až nečakane úchvatné akčné scény patria k tomu lepšiemu z Wooovej tvorby. Herci sú v poho, vybočuje asi len Fat. Jednoznačne odporúčam! ()

Reklama

Douglas 

všechny recenze uživatele

Komedie Johna Woo, která je nejen parodie na vlastní vysoce stylizovaný subžánr heroic bloodshed, ale především žánrovým kompilátem, v němž obratně kombinuje zlodějský film s vychytanými loupežnými plány na krádeže obrazů, variuje na Truffautův snímek o přátelství dvou mužů a jedné ženy Jules a Jim, vzdává hold Hitchcockovým filmům Chyťte zloděje a Na sever severozápadní linkou, připomene road-movies a celý film koncipuje jako pubertální hongkongskou komedii (ve které Chow Yun-Fat hází dětmi a odpaluje granáty během zběsilé jízdy na kolečkovém křesle). Chow Yun-Fat i Leslie Cheung parodují vlastní hrdiny ze svých předchozích heroicbloodshedových filmů natočených s Johnem Woo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

John Woo a Chow Yun Fat v dobrém rozmaru a nejlepší formě... uvolněná akční komedie o trojici zlodějů, skvělýb koktejl přestelek, honiček a ujeté komiky... včetně řady gagů, které si střílejí z filmových klišé... znovu už po několikáté jsem se skvěle bavil (zejména vyloupení trezoru v budově aukční síně, je plný skvělých perliček)... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,000,000(Hong Kong)║ Klasický John Woo plný výbuchov, prestreliek ale i ľahkého humoru, čo tam v celku fajn sedí. Príbeho sa mohol ale trošku viac potrápiť ale slušný priemer to zaručene ostáva aj vďaka hercom. /60%/ ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno