Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Rozpolcený, ale odvážný Dračí rytíř musí využít sílu draka, kterou v sobě nosí, aby porazil zabijáckého démona. Výpravná fantasy podle online hry. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (37)

Kothy 

všechny recenze uživatele

I přesto, že nejsem fanoušek této hry, tak jsem se rozhodl seriál sledovat. Určitě je lepší ji aspoň trochu znát, ať pochytíte souvislosti. Na začátku se představí pár postav a ty nás provází dějem. Sledujeme osud Daviona a Mirany, kteří se spolu vydávají na výpravu za záchranou posvátných lotusů. Zároveň můžeme pozorovat Davionův vnitřní rozpor se svým drakem uvnitř. Celé je to o souboji dobra a zla, tedy Radiant a Dire, zde v podaní Selemene a Terror Bladea. Dozvíme se i dost o drakobijcích a jejich komunitě. Má to jen pár dílů, takže na zbytek si musíme počkat. "Pusť mě dovnitř!" ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Porovnávam to dosť často a možno nie úplne fér, ale oproti takej Castlevanii je Dota proste slabšia. Na druhej strane, také Blood of Zeus, ktoré je príbehovo asi bližšie, u mňa obstálo horšie. Hneď od začiatku vidieť veľké ambície do budúcna, väčšinu dejových liniek som si obľúbil, občas som sa ale strácal a pár vecí ma nebavilo že vôbec. Animácia je pekná a pri brutálnejších scénach sa tu s tým vyhrali. Seriál má viac epické súboje ako som čakal, no veľa krát (hlavne zo začiatku) som poriadne nevedel kto je kto a aké má miesto v príbehu. Postavy často spravia niečo čo neviem prečo spravili ale aspoň k tým hlavným som si vedel nájsť cestu. Každa epizóda je krátka a všetko pôsobí energicky a pútavo. Fanúšikovia hry budú ale asi o dosť spokojnejší a hlavne zorientovanejší.  1.séria 7/10   2.séria 7/10  3.séria  8/10 ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ještě čtyři, protože tuším (spíš doufám), že budou následovat nějaké další série, které to popoženou trochu dál. Tady se nám totiž k mé nelibosti představil pouze zlomek hrdinů a dějově to bylo dost rozhárané a neucelené. Nicméně jak říkám, příslib skvělý a nuda to taky nebyla. 70% Update po druhé sérii - pár nedostatků napraveno, takže zvedám o trošku hodnocení a budu se těšit na další série, začíná to mít slušné grády i co se týče zabíjení postav. Jen tak dál a lépe! 80% Update po třetí sérii. Druhá byla nejlepší, ta třetí se spíš podobá první, tedy ještě tak čtyři hvězdičky, v pohodě se na to kouká, ale nic přelomového. Arcane je o level lepší. Dohromady tedy v průměru 75% ()

LND 

všechny recenze uživatele

Mirana natahující luk v úvodních titulkách je dokonalost! Těch prvních 30 vteřin navodí vážně výbornou atmosféru, která ovšem nikde dál v seriálu není. Je tam skvělá akce i soundtrack, ale to je tak všechno. Děje se tam spousta věcí a díky tomu příběh paradoxně vyznívá až nadmíru lyricky. Místo abychom sledovali děj, sledujeme jakési obrazy, či jak to nazvat. Kdyby v názvu nefigurovala DOTA a postavy se jmenovaly jinak, pes po tom neštěkne. Zároveň je to ale druh seriálu, u kterého by druhá série mohla být lepší. Na závěr dodám, že podobnost s Castlevaníí je tak do očí bijící, že slovo inspirace je tedy hodně velký eufemismus. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix trefil hit herního fenoménu Doty a vytvořil poutavý Anime seriál, který poutěší fanoušky Doty i anime zpracování. Je to hezký fantasy svět s elfy, bandity, mágy a draky, kde jsou sympatické postavy, hezká kresba, slušná akce, kde potěší řízné Rko, poutavá výprava i zajímavý příběh, který rozhodně strhne a nikdy nezačne vyloženě nudit, za což vděčím i krátkým 30 minutovým dílům. Jsem spíš fanoušek hry LOL než Doty a anime seriály vyloženě nesleduji, ale tohle jsem si užil. Design draků je úžasný a jakmile z nich stříká krev, není si nač stěžovat. 8/10. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Jde o adaptaci úspěšné videoherní série ze žánru MOBA. (Mahriz)

Reklama

Reklama