Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Z Clickbaitu na mě dýchla atmosféra mysteriózního Cizince z roku 2020. Rovněž přítomnost Zoe Kazan byla příjemným překvapením. Odsýpalo to a ta kostrbatá skládačka se stávala epizodu od epizody ucelenější. S rozuzlením spokojená nejsem, ale nějak to skončit muselo. Vtipné je, že mě to napadlo...ale říkala jsem si, že Brad není tak šílenej, aby něco takového odkýval. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Počiatočný, originálny námetový skvost sa v závere zmenil na myšlienkovo absurdnú (ne)zábavu s pointou, ktorá vo mne zachovala pachuť na rázcestí, kedy tak nejak premýšľam, či som si radšej nemal pustiť X-tú reprízu “Dva a pól chlapa”. Neviem no, fakt to nikomu neprišlo za vlasy pritiahnuté? Ale tak na “3” dobré .. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Absolútne skvelý seriál z produkcie Netflix. Tak dobre výstavný a tak napínavý, kedy do poslednej epizódy neviete ani len omylom odhadnúť kto môže byť vrah, kto stojí za tým celým a všetko je to tak neuveriteľne bizarné až si na konci uvedomíte, že sa to naozaj mohlo stať a bezpečnosť dát veľmi podceňujeme a neuvedomujeme si ako zraniteľný môžeme byť v online priestore. V extreme to môže viesť až k smrti, no v tomto seriály to bolo pekne vykreslené a preto doporučujem každému. Nebudete ľutovať. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jsem byl trochu na rozpacích a říkal jsem si, jestli je daný materiál vhodný na 8 dílny seriál ale naštěstí mě tvůrci překvapili kolik es mají v rukávu a jak si dokáží diváka povodit. Není to nijak zásadní a viděl jsem celou řadu řemeslně i scenáristicky lepších seriálu ale bavil jsem se, udržel moji pozornost a nejednou jsem byl překvapen. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak ráda bych napsala, že je to skvělý seriál, kdyby nebylo kdyby. V každém případě je chytlavý, každý díl se jim povedl velmi dobře vypointovat, takže jsem musela vidět hned další a další díl, ale od pátého dílu se to najednou začalo ubírat směrem, který mně byl proti mysli a celkově proti logice jednání postav. No, nebudu už hudrovat, protože se na Clickbait ve své podstatě dobře dívalo a ocejchuji ho na čtverec s kostrbatýma rohama. 75% ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama