Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Absolútne skvelý seriál z produkcie Netflix. Tak dobre výstavný a tak napínavý, kedy do poslednej epizódy neviete ani len omylom odhadnúť kto môže byť vrah, kto stojí za tým celým a všetko je to tak neuveriteľne bizarné až si na konci uvedomíte, že sa to naozaj mohlo stať a bezpečnosť dát veľmi podceňujeme a neuvedomujeme si ako zraniteľný môžeme byť v online priestore. V extreme to môže viesť až k smrti, no v tomto seriály to bolo pekne vykreslené a preto doporučujem každému. Nebudete ľutovať. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Clickbait je takový ten seriál, co sice baví, ale napsaný není kdovíjak objevně. Je z toho trochu cítit levnost a taková ta rychlokvaškovost. Má to ale výhodu takovou, že celkem úspěšně dokáže udržet tempo a hlavně neodkrývá rozuzlení příliš brzy a je těžké tu odhadnout pachatele. Průměr dávám také kvůli převážné nesympatičnosti většiny postavy, tudíž soucit jsem k nim téměř nechovala. Ony i samotné ty postavy byly celou dobu až nějak moc klidné. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Problém je, že ľudia veria fiktívnym postavám na sociálnych sieťach viac, ako reálnym ľuďom. Mladé kravky, ktoré majú strašnú potrebu lásky, sa nechajú zmanipulovať obrázkom škaredého slizského muža. Mimochodom, tento seriál mi pripadal ako prehliadka škaredých ľudí. Každý diel ale zrušil presvedčenie z toho predošlého, čo mám rada. Spoiler: pointou je unudená, frustrovaná stará rachetla. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tohle byl rychlý seriál. Na začátku 1. dílu máme zápletku, pak až do konce 5. dílu následuje otravná rodinná dramonuda celá k přeskočení a s hodně škaredými herci a protivnými postavami. Zejména ta hysterická cholerická odbarvená koza, tam mě opravdu kakala. Od konce 5. dílu pak autoři dávají jeden twist za druhým a tak, za pomoci další kupy otravného kecacího balastu, nakonec vypotili celkem 8 dílů plných extrémně prázdného, protahovaného a překombinovaného blbého děje až do absurdního konce. (15%) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Výborná, avšak trochu zapadlá minisérie v útrobách červeného streamovacího giganta mé pozornosti naštěstí vůbec neuprkla a když na ní teď konečně dozrál čas, nemůžu být spokojenější. K páté hvězdě ani nechybělo mnoho, nejedna epizoda je tak nadupaná zásobováním informací a šroubováním zvratů, že jsem si prostě semtam nemohl odpustit přirovnání ke stejně staré španělské Nevině, která ovšem stojí ještě o několik příček výš. Konec je už zde takový trochu hollywoodský, s přivřením očka mu to ale odpustíte. [viděno na Netflixu] ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno