Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mark je povýšen na šéfa týmu zaměstnanců, kteří mají chirurgicky oddělenou pracovní a mimopracovní paměť. (Apple TV+)

Recenze (14)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepodíval jsem se, o čem ten seriál vlastně je, takže jsem prvních pár minut WTFuckoval. Ale v dobrém, udiveně a spokojeně, protože to bylo divné zajímavě. A když tvůrci poodkryli oč jde, co vlastně je to odloučení, potěšilo mě to dvojnásob. V tom nápadu je veliký potenciál, který zatím tvůrci rozvíjí způsobem, který se mi zamlouvá. Obsazení je přesně padnoucí. Markovo podivínství dává Scott bravurně. K tomu dobrá hudba a vizuál...takže to má atmosféru. Režie Ben Stiller...respekt. Oceňuji i to, že už v první epizodě nabírají události na obrátkách, takže nejde o natahovánku. Snad to vydrží. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dianie "outside the job" je rozhodne zaujimavejsie. Biele, artove a zastarale office-y ma nechavaju chladnym. Za posledne roky ich v sci-fi-ckach naduzivaju az prilis. Scott ma spravny "kukuc" k tej roli, co hra. Zaver bol celkom zlovestny. "Suseda" rozhodne nebola "severed". Snad nam daju zaujimavy pribeh a vysvetlenie. 70% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle vypadá sakra dobře. Už jen tou neskutečně podmanivou mysteriózní atmosférou, hodně zajímavým námětem a napínavým gradováním děje, který asi nebude bůhvíjak rozvinutý, ale k odhalování toho má v sobě víc než dost. Nebo to tak aspoň zatím vypadá a já doufám, že mě to nezklame. Až z toho mám pocit, jako by to dělali tvůrci britského seriálu Utopie, z úhlů kamery a stylu atmosféry to tak působí opravdu hodně, ale kupodivu ne, stojí za tím někdo jiný. Silné 4* ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

P. K. Dick, Kafka a 1984+ několikero dalších vlivů. Tedy nic, co by zde už v té či oné formě nebylo. To co ale Odloučení nemá na originalitě, to spolehlivě dohání svým zpracováním a celkovou koncepcí. Přidejte prostředí odlidštěného 21.st. alá velké firmy a máte Severance. Je tady a čeká venku. A kde jste sakra vy? A ta znělka. Tedy tu, uvidíte až ve 2.díle, ale ta je. Lumon industries? Kde to mám podepsati? Dělám si srandu. ;-) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S další možností čerpat jablečnou službu nějaký ten pátek za free jsem se pustil do seriálu, co ze všech loňských origo produktů od Applu zažil asi největší hype skrze kvalitu a po pilotu třeba uznat, že zvěsti nelhaly. Jen se tu děje hodně složitých věcí, ke kterým se divák bude muset bedlivě prokousat. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama