Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (410)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně rozvleklost a zbytečná utahanost a na té druhé vynikající herecké výkony (kraluje pohodářský Ben Affleck), skvělé jednotlivé scény, výborná akce a odzbrojující stylizace. Co je ale neodpustitelné je slabý příběh, který je tak rozkouskovaný, že se v něm za a) nedá orientovat a b) téměř ničím nezaujme. Carnahan má talent, ale bylo by lepší kdyby točil filmy podle scénářů od někoho jiného. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nevydarený zlepenec x-tej variacie gangsterky a la Richie s nedoveryhodnou vyhybkou v zavere do vaznej "dramy" a s otravne premrstenym, zaverecnym twist-pointom. Neskutocne natahovane na dany zaner slabymi "hlaskami" a dialogmi. Navyse, aj akciu Carnahan prestiera iba v kolajach premieru a strihove finesy (tak v obrazovej ako i audio zlozke) taktiez neprinasaju nic nove. Aj na jedno pozretie nevyrazne krmivo. 40-50% ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Sled šílených scén tvořených ještě šílenějšími postavami v příběhu, který je tak roztříštěný a nevyrovnaný, že na tom prodělává celý při jiném přístupu výborný nápad a zajimavá zápletka. Carnahan se ukazuje jako zdatný řemeslník, kterému ale k dokonalosti ještě chybí hodně. A celý film jsem čekal na nějaký pořádný masakr, napětí a absurdnosti rychle gradovaly, ale nakonec kde nic tu nic. Škoda, takhle jenom šedivý průměr. Přitom to mohl být nejcoolovější jízda možná se i opravdu vyrovnaná Ritchieho geniálním gangsterkám. Ale film, kde je tolik karikatur a snaží se o nějakou vážnou zápletku a z ničeho nic se zjevující nereálné emoce, nemůže fungovat i přes výborného Reynoldse a stylový úvod s Affleckem (Ta jeho závěrečná scéna.. hehe) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Během sledování snímku jsem se cítil jako na houpačce - mé sympatie se pohybovaly střídavě mezi 4* a 2* a už z toho je cítit, že tenhle kousek je zkrátka nevyrovnaný. V zásadě se mělo nejspíš jednat o film ve stylu ujetých gangsterek Guye Ritchieho, jenže od jeho slavných filmů se liší tím, že nedrží styl, zkrátka a dobře scénář kolísá mezi crazy stylem s šíleně cool postavičkami až k vážně se tvářícím situacím. Scénář je zkrátka takový divný mišmaš, kde chlápek rozstřílený z automatických zbraní, který vypadá, že si pár měsíců poleží v nemocnici, za pár hodin postává před hotelem s ovázanou pacičkou a evidentně nakloněný stylovému pokecu se svým vrahem - což je přesně to, co mi u filmů podobného ražení nesedí a proč jsem se nakonec rozhodl pro nižší hodnocení. Režie je stylově klipovitá a celkem zručná, což pomáhá upozadit problematický scénář. Celkový dojem: 45 %. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Jeden parchant se zadkem za milion dolarů, FBI jako jeho ochranka a tucet elitních zabijáků, kteří by odměnu za jeho hlavu rádi viděli ve svojí kapse. Že z toho nemůže vzniknout nudné konverzační drama? To byste se divili! Tvůrci se vydali přesně opačnou cestou, než kterou tak hlasitě propagovali ve všech trailerech a přímo trestuhodně vyplýtvali úžasný potenciál s hodnotou zlatého selete. Námět, který sliboval nekompromisní akční nářez, vzal bohužel někdo až příliš vážně, akční linii odsunul na druhou kolej a v závěru se dokonce hloupě a zbytečně snažil hrát si na Šajmalouna. Jednotliví zabijáci jsou sice perfektní, ale ti nejzajímavější (Affleck) bohužel zmizí dřív, než stačí něco předvést, a ti méně zajímaví zase opruzují na plátně až příliš dlouho. Škoda, snad se toho někdo za pár let chytí a připraví nám z toho lahůdkovou předělávku. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • I když se Alicia Keys neobjevuje na soundtracku k filmu, v budoucnosti by chtěla být herečkou a zároveň zpěvačkou písní ke svým filmům, jako to dělá její velký vzor Barbra Streisand. (imro)
  • Film je prošpikovaný narážkami pro zasvěcené. Zpustošené bistro je nazvané po Carnahanově dceři, vedle stojí dodávka se jménem jeho syna a na etiketách láhví jsou podobizny producentky. (Siriuss)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama