Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (410)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Úvodní expozice a představení nájemných vrahů se protáhlo do třiceti minut, které jediné měly v náznacích decentní příchuť nudy. Zbytek filmu je jeden ohromný vír, který se roztočil při prvních záběrech na inkriminovaný hotelový apartmán a od té doby mě drtil náporem klipově sestříhaných scén, konfrontací zabijáků a demoliční přestřelkou, při které zařve více než polovina filmových postav. A pak přichází finále s pointou, za kterou by se nemuseli stydět ani tvůrci série Saw a která je trochu pochybná. Nicméně Ryan Reynolds ji vyřeší po svém. Všichni herci, až na tu černošku s puškou, suproví. Spousta drobných skvělých vychytávek (karetní triky Esa). Charizmatičtí záporáci (hlavně Tommy Flanagan). Scéna, která mě praštila po hlavě: výtahová přestřelka mezi agentem a nájemným vrahem. 17 miliónů dolarů(rozpočet)/54 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Pomaly rozjezd, vyborna prostredek a konec opetne lehce k uzoufani. Zaverecna rozuzleni nikterak prekvapive, ale rekneme, a spise nez zaujimave pouze trapne zertovne. A finalni scena vylozene pozoruhodne dementni. Presto jde o celkem stylovou podivanou, ale podruhe uz by me to urcite tolik nebavilo. Prumerna podivana na zabaveni se na jeden vecer. P.S.: Nejvic cool jsou bratri Tremorove, jednoznacne. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak tu niekto nepochopil, že viesť sa na vlne recesie za doprovodu Boba Marleyho a potom twistnúť na Čajkovského ciťák s "odzbrojujúcou" pointou, je ako zajedať bryndzové halušky čokoládovým pudingom. Obe samo o sebe síce fajn, ale dokopy tak na dobrú sračku. A tak by skončil Smokin Aces nebyť fajnových postáv a dokonalého vizuálu. Ďalší z mojich favoritov, ktorý sa žiaľ vystrielal už v trajleri. 50% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte non-stop akční řežbu, tak jste tu špatně. Eso je mnohem ukecanější a příběhově komplikovanější, než byste čekali. Přesto, když už na akci dojde, stojí to za to. Nekonvenční, drsná, cool. Skvělý Bateman, výborný Reynolds a Affleck, jak byste ho nečekali. Taky už mě dlouho nemrazilo v zádech tak, jako při scéně ve výtahu. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

No, na to, jaký má film námět (spoustu nájemnej vrahů jde po jednom obzvlášť vypečeným úlovku) a jakou má svižnou režii, tak se moc akce člověk nedočká... I když některé akční scény stojí za to, některé postavy jsou velmi zajímavé (bratři-náckové sou prostě best :), tak postupně se tempo filmu začne zpomalovat a začne být nudnější a téměř bez žádnýho drivu. Naštěstí je tu s úchylnejma postavama, taky pár dobře úchylných scén (Matthew Fox, babička s vnukem karatistou...), které skvěle zabaví, ale do filmu je našroubovaná taky jakási velkolepá zápletka s velkolepým zvratem o původu jednoho mafiána, co mě teda absolutně nezajímala a následné vysvětlování, provázané rádoby smutnýma scénama (takovej masakr, béé... :,( ) byl jako pěst na oko. Příště víc akce, prosím! (7/10) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Jedna z nejtěžších scén filmu byla ta, ve které Ben Affleck při kulečníku potopí černou kouli a potom pokračuje v monologu. Točila se více než 20x. (xjane)
  • Dynamický akčňák za 17 milionů vydělal distributorovi Universal na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti (26. – 28. 1. 2007) 14,6 mil. dolarů. Po měsíci promítání měl na kontě 35,2 milionu. (imro)
  • Režisér Joe Carnahan se sám ve snímku objevil, a to jako jeden z mužů v černém, kteří nasedají do dodávky na začátku filmu (NGP)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama