Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (410)

Fr 

všechny recenze uživatele

Žádný svědek nebyl pro FBI tak důležitý..... ...a jestli mu bude někdo usilovat o život, budou to ti největší profesionálové! Nemorální, nemilosrdní a bez zábran..... Akce s dobrým střihem a tempem. Postavy umírají jedna za druhou a emoce žádný. Pár zajímavých nápadů zapůsobí jako osvěžení, ale hlubší myšlenku nehledejte. A divnej konec. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kdo všechno se neuchází o jedno prohnilé srdce? Policajti, lovci odměn, nájemní vrazi a další složky a co mě na tom nejvíc překvapuje? Že jsem několikrát prohrabala svůj filmový sortiment tam a zpátky (nejhorší je, když nevíte, na co máte zrovna chuť) a tohle Eso se tak vytrvale přisíralo, že jsem ho tedy nakonec sejmula a jak to není můj srdcový žánr, musela jsem uznat, že ten film byl vážně docela k světu. 3,5 *. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pokud by se děj držel jen smrtící nadsázky a spousty akce, pak by to byla pětihvězdičková nálož s geniálními postavami a celkem přijatelnou pointou, jenže. Celý smysl filmu se po totální plejádě nadsázky, střelby a smrti najednou stane smrtelně vážným a snaží se bodovat na poli dramatu a šokujícího prozření. Celý film by se dal přirovnat k prcání s nějákou sexy žhavou kočkou z obálky Playboye, ale místo toho aby touto jízdou končil váš den, hned po jejím skončení a doutníčku dorazí váš šéf, dá vám facku a řekne, že máte padáka, a přesně tak působí posledních 20 minut tohoto filmu. 66% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Plno lidí tu bylo namlsáno trailerem a nakonec relativně zklamáno. Já jsem trailer neviděl a ne že by mi to nevadilo, u filmu jsem se totiž stejnak nudil. Kdyby si to nehrálo na tak drsnou kriminálku, možná, že by akční hrátky s kamerou během filmu stály za tu pozornost. Takhle je z toho tak akorát stroj na mrtvoly a že se jich zde objeví dost. Herecké výkony jsou vcelku slušné, ze všeho nejvíc hlavně Ray Liotta. Scénář je takový nenápadně hektický a i když ke konci celý film nabírá na obrátkách, nezachrání mi první dojem, že jsem se ze začátku vcelku nudil. Ale ten konec za tu pozornost rozhodně stojí, respektive je to to nejlepší co se na tom filmu mohlo objevit. --- Tady v tom výtahu sedí dva chlapy, rozstřílený na hadry. Já teda nevim, kdo to je, ale je to docela masíčko. - A co tam dělají? - Umírají ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// /// +z herců Ryan Reynolds, Common, Ben Afleck a Alicia Keys, v závěru opravdu pěkná mela, ve výsledku zajímavá pointa a konec -spousta dialogů a zbytečného vysvětlování, občas pocit protahování, mnoho nesrozumitelných postav, a řekl bych špatný scénář/// Hmm, něco z toho filmu je zajímavé. Tedy hlavně přestřelky, ale je jich v průběhu filmu zatraceně málo a rovněž ke konci bych čekal větší parádu. Takhle je to jen zajímavý filmový úlet který nestačí vidět jednou, ale stejně se na něj asi podruhé nepodíváte./// Celkem 61%/// ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • I když se Alicia Keys neobjevuje na soundtracku k filmu, v budoucnosti by chtěla být herečkou a zároveň zpěvačkou písní ke svým filmům, jako to dělá její velký vzor Barbra Streisand. (imro)
  • Dynamický akčňák za 17 milionů vydělal distributorovi Universal na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti (26. – 28. 1. 2007) 14,6 mil. dolarů. Po měsíci promítání měl na kontě 35,2 milionu. (imro)
  • Režisér Joe Carnahan se sám ve snímku objevil, a to jako jeden z mužů v černém, kteří nasedají do dodávky na začátku filmu (NGP)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama