Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (74)

bourec 

všechny recenze uživatele

Všude se píše, že hvězdička Ruby stoupá. Herecky to tady Rose zvládá výrazově stejně, jako ve filmu Doorman. Doslova není poznat, že je to jinej film. Prkennej, rádoby drsnej výraz. Navíc tenhle film je ještě o kousek horší. Druhá věc, která mě zaujala, byla úplně příšerná hudba. Fakt tohle někdo práskne do filmu. Za třetí je ve filmu hrozná akce. Což na akční film je dost problém. Prostě ve všech směrech špatnej film. 30%. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejvíc wtf hodnocení na ČSFD. SAS je dobře natočenej akční film, kterej má dle mého dvě drobný vady. 1) přestřelenou stopáž, protože kdyby to bylo o 15 minut kratší, nic by se nestalo. 2) neschopnost rozhodnout se, jestli bude vážným akčním filmem s politickým přesahem nebo bondovskou zábavou, k čemuž odkazuje posledních cca 5 minut. Jinak obsazení naprosto v pohodě, Ruby Rose mě jako záporák bavila, ale suverénně nejlepší byl Andy Serkis jako cynickej a všehoschopnej týpek na špinavou práci. Vlastně nevím, na co si lidi stěžujou, protože akční scény jsou přehledně natočený a je jich dost. Jen škoda, že téma toho, že hlavní hrdina je stejně jako hlavní záporačka a její otec, psychopat, není ve filmu dostatečně rozvedený. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko se vším všudy blbou zápletkou počínaje a legračně namalovanými postavami konče. Ale i přesto je to zábavné. Předně film jede ve slušném tempu a daří se mu ho držet i přes kapánek přetaženou stopáž. Dalším pozitivem je notná dávka akce. Samozřejmě se nejedná o něco hodné zapamatování, ale těch přestřelek a rvaček je tu víc než dost. Škoda, že při ní neteklo víc krve, ale to se dalo překousnout. A konečně je ttu solidní obsazení. Ruby Rose sice nenavazuje na hitmanku z Johna Wicka, ale i tak jí to tady sedí.  Heughan je sympaťák, Serkis nezklame nikdy a slečna Kámen se mi prostě líbí. Nízké hodnocení, které se tu filmu dostalo, mi přijde docela mimo. 70% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Keby to natočil za svoje Seagal v Rumunsku tak by to bolo za 3* s možnosťami Netflixu je to za 1 a ako sa to tu spomína ten dej je primitívny. Ak budú pokračovať takýmto tempom v chrlení množstvo na úkor kvality je otázkou času kedy začnú hošani a predovšetkým mladé sebavedomé ženy konkurovať Asylum. A to nedokážu ani legendárne inscenácie na našej Dvojke. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Včera jsem koukal na Wrath of Man a tak se mi to dobře porovnává. Ta kvalita je hodně kontrastní. Tahle blbá rádoby akční kravina je hnůj. Pletou se tam do toho děcka, nastávající manželka, snubní prsten, svatba a hafo a hafo a další hafo vaty a blbých keců. Tak 50% filmu je jen prachsprostá vata a zbytek je takové slabší céčko s mizerným komparzem a jako třešničkou na dortu i s velmi odpudivou hlavní hrdinkou. Akce je mizerná, nezajímavá, celé se to vleče a nudí, ačkoli toho člověk tak 75% popřeskakuje, bo se na to nedá dívat. (13%) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Druhý film společnosti Netflix z roku 2021 s termínem Red Notice v názvu. Tím druhým je Red Notice. (gavosh)
  • Andy McNab, autor knihy, podle které je tento film natočen, je bývalým členem britské SAS. Byl zajat a mučen iráckými vojsky ve válce v Zálivu. Také byl velitelem osmičlenné skupiny s názvem Bravo Two Zero, podle které je natočen film Nebezpečná mise (1998). (gavosh)

Reklama

Reklama