Reklama

Reklama

V roce 2552 bojují lidé na planetě Madrigal o nezávislost na Zemi. (SkyShowtime)

Recenze (61)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priemerny otvarak. Uvod amatersky az detinsky. Taktiez pohyb spartanov je biedne naanimovany, zvlast v porovnani s celkom vydarenymi CGI-ksichtami vojakov Covenantu. Klasicke klise kyvania hlavickou a i neskor na lodi s prezivsou a dost hlupych dialogov. Nic hrozne, zato vsak unavne. Zaver prepaleny, co do poctu "obrancov", ale vydareny efekt mimozemskej technologie za uskrnu blondavej verzie "Gillian Anderson", ktorou je Natascha McElhone (50r wow). Az neskor som si uvedomil, ze ten "kukuc" poznam z Ronina. Dievca na zakladni Covenantu, co zrejme tiez vie vybudit artefakt je podnetom k zamysleniu. Ziaden dovod na nadsenie. Uvidime vsak, kam to pojde pribehovo. 48% ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy nehrál a v posledních letech viděl pár hraných i animovaných věcí ze světa Halo. Byl jsem z toho hodně zmatený (různé planety, různé časy). Tak doufám, že mi to konečně tenhle seriál pořádně vysvětlí. Po letech čekání jsem se konečně dočkal. Letos jsem se těšil na tři pilotní epizody (ST: Picard, ST: SNW a Halo). Picard rozhodně se svým otvírákem k druhé sérii zatím vede, ale i tenhle pilot byl celkem povedený. Uvítal jsem, že to nebyl nudný a ukecaný představovací díl, ale rovnou mě vtáhl do otevřené války. V té sice bojují tři strany, po prvním dílu vlastně nevím, kdo je klaďas (UNSC asi nebude tak úplně jako Federace ze ST) a Covenant se po prvním setkání tváří jako nějaké společenství více ras. Jsem hodně zvědav, jak se to "vyvrbí". ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím spokojenost. Chvílemi byl vidět nižší rozpočet a asi to pojede trochu v béčkovém módu, ale absence dlouhých proslovů, které se objevovali snad v každém sci-fi z poslední doby, je osvěžující. Spoustu věcí si musí divák odvodit a zbytek je celkem v tempu, takže není potřeba moc přemýšlet. O hereckých výkonech se zatím nedá mluvit, jelikož nebylo moc co hrát. Vizuál je takový nevyrovnaný. Uvidíme dál. P.S. Trochu mi to v něčem připomínalo Mandoloriana. 70% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halo a.k.a. Robocop ve Star Wars světě. Vizuální stránka je chutná, ale pokud si tvůrci nedokážou vytvořit vlastní unikátní svět a jen doslova kopírují dávno viděné je alarmující fakt a totální potupa pro celý concept art department! Ale ať nechytračím. Při nástupu teamu Silver jsem měl husinu až na řiti, takže akce dobrá, obleky parádní.. za mě zatím dobré a uvidíme co bude dál! ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl celkem slušný, až na občasné toporné animace postav, hlavně třeba při skocích (tam si mohli dát více záležet, jelikož třeba sparťani ve skoku vypadají jak šimpanzi v zoo). Po negativních recenzích, jsem mile překvapen a jako hráče všech dílů Halo (až na tragickou pětku), mě to nijak neuráží. Uvidíme, co bude dál 🙂. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Můžeme zde vidět head-up displej uvnitř Master Chiefovi helmy, který je prakticky identický jako ten ve hře. (spacemaster)
  • Energetické štíty Covenant mimozemšťanů v seriálu, stejně jako ve hře, jsou velmi odolné vůči projektilovým zbraním, ale zranitelné plazmovými výboji. Lze to vidět při jejich útoku, kdy bez potíží odolávají hromadné střelbě bránících kolonistů, ale zničí je i jeden výstřel z vlastní zbraně, když Master Chief (Pablo Schreiber) ukořistí jednu mimozemskou pušku. (spacemaster)
  • Plazmová pistole mimozemšťanů, kterou Master Chief (Pablo Schreiber) použije k zastavení jednoho z útočníků po výstřelu, vypouští páru stejně jako ve hře. (spacemaster)

Reklama

Reklama