Reklama

Reklama

V roce 2552 bojují lidé na planetě Madrigal o nezávislost na Zemi. (SkyShowtime)

Recenze (61)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fanoušek celého Halo světa jsem v rozpacích. Ano, první díl nabídne výborné momenty (třeba nástup Spartanů), dále i akce potěší (a ta samotná krvavost navíc má něco do sebe). Bohužel jsem ale zklamaný po stránce příběhu (čekal jsem to...bohužel). Místy hrozivý kasting, nepochopení předlohy (hned v prvním díle si Master Chief sundá helmu....a ukáží přímo jeho obličej? jako vážně?) a též jednotlivých postav. Aspoň ten vizuál to zachraňuje, ikdyž se najdou úsměvné momenty (třeba ty CGI zbraně). Zatím tak maximálně 6/10 ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halo a.k.a. Robocop ve Star Wars světě. Vizuální stránka je chutná, ale pokud si tvůrci nedokážou vytvořit vlastní unikátní svět a jen doslova kopírují dávno viděné je alarmující fakt a totální potupa pro celý concept art department! Ale ať nechytračím. Při nástupu teamu Silver jsem měl husinu až na řiti, takže akce dobrá, obleky parádní.. za mě zatím dobré a uvidíme co bude dál! ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím spokojenost. Chvílemi byl vidět nižší rozpočet a asi to pojede trochu v béčkovém módu, ale absence dlouhých proslovů, které se objevovali snad v každém sci-fi z poslední doby, je osvěžující. Spoustu věcí si musí divák odvodit a zbytek je celkem v tempu, takže není potřeba moc přemýšlet. O hereckých výkonech se zatím nedá mluvit, jelikož nebylo moc co hrát. Vizuál je takový nevyrovnaný. Uvidíme dál. P.S. Trochu mi to v něčem připomínalo Mandoloriana. 70% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem naprosto vykourenej! 😍 Jsem velkej fanda serie Halo a neskutecne jsem si to uzil od zacatku az do konce...jsem rad ze to neni zadna pg13 mrdka a litaj tu streva jako ve hrach...masterchief je badass stejne jako ve hre...kurva wow! kdyz to skoncilo tak jsem rval ze kurva ne ze chci jeste...to cekani me ted bude zabijet! 🥺 ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Hry som nikdy nehrala a trailery som nevidela, išla som do toho teda len s povedomím, že ide o scifi podľa hry a veľmi potenciálne odpad. Takže som potešená, že odpad to nie je. Uvítala by som menej hluchých miest a hlas Master Chiefa ma nalákal na viac než Pabla Schreibera, ale v zásade pilot môže byť a dúfam e2 bude menej o rodine a nových priateľstvách a viac o akcii. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Plazmová pistole mimozemšťanů, kterou Master Chief (Pablo Schreiber) použije k zastavení jednoho z útočníků po výstřelu, vypouští páru stejně jako ve hře. (spacemaster)
  • Můžeme zde vidět head-up displej uvnitř Master Chiefovi helmy, který je prakticky identický jako ten ve hře. (spacemaster)
  • Energetický štít Master Chiefa (Pablo Schreiber) při přestřelce zkolabuje pod zátěží a Master Chief je donucen se dočasně ukrýt, aby se štít zregeneroval. Jde o odkaz na herní mechaniku dobíjení štítu a seriál dokonce používá stejné zvukové efekty pro dobíjení štítu jako hry. (spacemaster)

Reklama

Reklama