Reklama

Reklama

Operace Poštmistr

  • USA The Ministry of Ungentlemanly Warfare (více)
Trailer 1

Britská armáda pověřuje během druhé světové války skupinku ošlehaných vojáků zakročením proti německým silám daleko za nepřátelskou linií. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (205)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ikdyž nejde o nic převratného, pořád je to fajn stylová a zábavná Ritchieovka s výborným cástingem.Britská armáda naverbuje skupinu žoldáků, aby způsobili trable náckům a zabíjení nácků je vždycky fun, jen škoda, že teda bez Erka, protože jak to Alan začne řezat nožem, tak tam krev bolestivě chybí.Herecký cásting je působivý. Vládne Cavill a Jack Reacher ( který je film od filmu lepší), Sex symbol Eiza Gonzales neomrzí nikdy, potěší i Till Schweiger v roli nácka. Má to velmi zábavné tempo, příjemnou zábavnou a stylovou akci a není ji zrovna málo, dějově to není tak výživné a napětí či atmosféra není tak úderná jak třeba v Tarantinových Parchantech, ti zkrátka byli jinde, ale bavil jsem se zkrátka dobře a tuhle partu si nejde neoblíbit. 75% ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jako řemen. Ale já se bavil celou stopáž. Westernová stylizace, skvělé obsazení, desítky mrtvých nácků a spousty výbuchů? Ano, tenhle film je jak dělaný pro mě. U projekce jsem také zavzpomínal na hry Commandos nebo Hidden & Dangerous. Směle by Ritchieho dílo mohlo být jejích víc než zdařilá adaptace. Moc rád bych si dal alespoň tři další pokračování. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tohle je mýma očima taková ta klasická filmová jednohubka, není tu nic, co by mě vyloženě vzalo za srdce, no na druhou stranu tu také není nic, co by mi vadilo.. Příběh o partě „neposlušných“ je místy zábavný, má poměrně dost akce, výbuchů i střelby, no a jinak to frčí po vyšlapané cestě.. Herecký ansámbl sympatický, natočené je to pěkně, ode mne slušné tři hvězdy, přijala jsem to jako hold odvážným a statečným, kteří se postavili proti Němcům za 2. světové války.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Živo si pamätám, ako bol v deväťdesiatkach Ritchie obviňovaný z toho, že je anglický Tarantino. Kruh sa uzavrel o niekoľko desaťročí neskôr, keď natočil svoju verziu Nehanebných bastardov. Ja som bol spokojný. Plno dobrej a vynaliezavej akcie (pomerne atypicky je pod látkou tohto razenia podpísaný sám pán slávny Jerry Bruckheimer). Hoc má film až dve hodiny a nie vždy šľape ako švajčiarske hodinky, pocit vnútornej dynamiky mu dodáva chytľavá hudba Christophera Bensteada. Scenár je sám osebe šialený. Vraj vznikol na základe skutočných udalostí. Netrúfam si vyjadriť sa k tomu. Henry Cavill tomu veľa dáva, ale samého ma prekvapilo, že je relatívne nevýrazný napriek tomu, že celý čas nezlezie z plátne. Akoby v príbehu bol a zároveň nebol. Ešte viac sa mi páčil Alan Ritchson, ktorého som si v posledných rokoch obľúbil ako Jacka Reachera. Dobrí boli tiež Babs Olusanmokun, Eliza González a prekvapivo démonický Til Schweiger. Naopak, väčšina Cavillovej posádky nevýrazná a zameniteľná (Golding, Tiffin, Pettyfer). Ustavičné kosenie nekonečných zástupov náckov časom prejde do monotónnosti, ale akonáhle sa to stane, vytasí Ritchie nejaký šťavnatý nápad, ktorým to oživí. Niekomu sa nebude páčiť, že partička je poňatá temer ako neohroziteľní Supermani (ehm), ale mne sa to páčilo, mám slabosť pre filmy, v ktorých zlo ťahá v podstate od prvých chvíľ za kratší koniec. Ak toto stálo naozaj len 6O miliónov, dole klobúk. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu vděčný za každý (pro mě) neznámý válečný příběh, který si Guy Ritchie natočil svým osobitým stylem. Někdo může namítat, že se opisovalo od Tarantinových Hanebných panchartů, ale mě to tak ani nepřišlo. Jasně je tu dost akce, vše vypadá strašně jednoduše a jednotka žoldáků nepřemožitelně, ale co je hlavní - já se bavil. Nad pár věcmi bylo třeba přihmouřit oko (němci tu na někoho možná budou působit neschopně, ale vzpomeňte si, jak je prezentovali ve snímku Fury - železná srdce...), ale bylo fajn především dozvědět se něco o lidech, kteří během 2. světové války úspěšně působili pro SOE v tajných operacích. Palec nahoru za výběr herců, hlavně Henry Cavill - šlo vidět, že si roli užil - 7/10. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (28)

  • V celém filmu se v německých dokumentech a nápisech objevují závažné překladatelské a gramatické chyby. (Johnny.ARN)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama