Reklama

Reklama

Obchoďák smrti

  • Česko Obchodní dům hrůzy (více)
Trailer

Protector je název nového robota pro ochranu obchodního centra. Konstruktér vytvoří tři prototypy, které mají za úkol ochránit centrum před krádežemi a zneškodnit případné zloděje bez poškození zdraví a života. Problém je ale v tom, že když se zavřou bezpečností vrata obchodního domu, Protectory začnou pronásledovat skupinu lidí, která v objektu zůstala. A bohužel nejsou ani zdaleka tak neškodní, jak se zpočátku zdálo. (IFA movie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Spock 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli bych tohle nazval hororem. Spíše takovou hororovou komedií. Místo toho abych se snad bál, musel jsme se spíše smát. Děj je prostinký a atmosféra také chabá. Tři vraždící roboti-hlídači, se pokouší zlikvidovat několik opozdilců v nákupním středisku. Nechybí klasické stylizace účastníků a vyvražďovačka může začít. Jednu hvězdu dávám za „komediální prvky“ nikoliv za ty hororové. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela povedený sci-fi horor u kterého jsem se skoro vůbec nenudil, což se mi stává jen málokdy. Roboti sice vypadali směšně - stejně jako nelogické chování některých postav (viz jejich pózy při laserových paprscích) atd., ale jinak efekty docela ujdou. Nejvíc asi musím samozřejmě pochválit výběr hereček. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na poli sci-fi nemožná konina. Tohle neberu jako sci-fi horor, ale jako obyčejnej film se správně ujetejma trikama, ještě víc ujetejma robůtkama a úplně nejvíc ujetym dějem. Sexujícím blbečkům v obchoďáku jsem už od začátku přál rychlou důstojnou smrt a tu ve filmu udělali zábavně a nekompromisně. Za to ty dvě *. Číslo Jedna, na místě! Číslo Dvě, na místě! Číslo Tři, cíl zaměřen! Ale kde je číslo Pět? - žije ještě vůbec? ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že poměrně vysoké hodnocení nevystihuje moc kvalitu filmu. Klasické osmdesátkové béčko je tentokrát jaksi nezáživné i přes všechny ingredience (krev, úchylný scénář a námět, sex), které k žánru patří. Inu i na zkurvení osmdesátkového béčka musí být talent a ten pan Wynorski rozhodně má. ZAJÍMAVOST: Jim Winorski dal hlas třem zlým robotům. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Společnost UWCA uvádí na trh nový bezpečnostní systém pro ochranu obchodních domů, bank, a dalších objektů. Vyrobí tři prototypy robotů Protector schopných zneškodnit případné zloděje nebo vetřelce bez poškození zdraví nebo života. Roboti komunikují se zaměstnanci a reagují na jejich čipové karty........ Chtěl jsem dát nejdříve tři hvězdy, ale nakonec to spadlo na dvě ** Roboti jsou totiž v některých záběrech velice směšný a trikově nezvládnutý. Asi nejzajímavější byla hudba : Chuck Cirino. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (14)

  • Mike (John Terlesky) žuje počas celého filmu žuvačku. (beso74)
  • Režisér Jim Wynorski poskytol svoj hlas trom robotom Protektorom. (beso74)
  • Ve stejném obchodním domě se natáčel film Komando (1985). (Fenk)

Reklama

Reklama