Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem si kladl otázku, proč něco takové vypustili mezi lidi. Vždyť muselo být každému jasné, že to prostě není dobrý film. Přiznám se, že mě zlákala Melissa McCarthy, protože nevím proč, ale přijde mi docela sympatická. Ale co předvedla v této rádoby akční komedii, to bylo čisté utrpení. Její dvojice s Octavií Spencer působilo extrémně nepřirozeně a uměle, stejně jako většina jejich scén. Humor jsem hledal marně, přestože snah o vtipnou scénku bylo celkem dost, všechny ale vyzněly zcela do prázdna. Akční scény byly rovněž absolutně o ničem, příběh nudný, bez šťávy, připadlo mi, že trvá věčnost. Zkrátka zde nefunguje zhola nic. Vlastně ani nevím, jak mám snímek brát, jestli jako parodii, komedii či komiksovku, nic z toho totiž Thunder Force není a docela by mě zajímalo, proč Netflix investuje do takových hloupostí. Hodnocení zahrnuje čistě jen místy slušný rockových soundtrack a občasný náznak příjemné atmosféry, jinak prakticky nemám co hodnotit. 2/10. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Přesně ten případ, kdy se podíváte na obsazení, režii, plus-mínus na děj, v hlavě si dopředu zesumírujete, co a jak a nakonec skutek utek. Ben Falcone (Život je večírek), Melissa McCarthy (Ženy sobě), Jason Bateman (Šéfové na zabití), Barry Peterson (Millerovi na tripu), nestandardní superhrdinové (teda pardon, superhrdinky)……to přece musí být třeskutá nekorektní nálož. Tak nic no, fakt nebyla. Potřebujete ve v jednu hodinu po půlnoci usnout a není jiné možnosti…..v pořádku. Ale jako komedie, kterou budete chtít vidět opětovně……myslím že takových masochistů se najde jenom pár. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

V USA se rozmohla nová móda nevkusu. Neustále jsou nám představovány bizardnosti všeho druhu. Tentokrát tedy akční duo obtloustlých hereček za zenitem. Klidně si to pusťte, pokud se rádi za něco trestáte, ale více než vlastní utrpení zde nenaleznete. Trapná neotřelá komedie s béčkovými akčními scénami a neatraktivními hlavními postavami bez sebenšího šmrncu. Sám jsem dílo ani nebyl schopen dokoukat do konce a tak si lámu hlavu jestli dát odpad nebo to nechat být..... ()

Toren 

všechny recenze uživatele

3/10. Tohle bolelo. Superhrdinové jsou samozřejmě v kurzu a naprosto rozumím touze po úspěšné komedii z tohoto ranku, kde dojde na parodování a využití ono super-konceptu... ALE tady to tvůrci zapomněli jaksi dodat. Nikdo nečekal zázraky. Ale že se tu super schopnosti nevyužívají na denním pořádku, to jsem šokován. Doslova si nevzpomenu na jediný gag, který by byl spojený s tímhle prvek, který měli tvůrci dřenit do alelůja. Vrchol kreativního humoru tvůrci prodali ve scéně, kdy hrdinky nemohou skrz svou postavu vystoupit z fešného auta. Wow. Fakt, že se během 90-minutové komedie zasmějete maximálně neselhávajícímu Batemanovi, který tu místo rukou nosí papundeklové klepeta... uh. I když nesmím opomenout separátní storku se záporáky - ta byla vlastně slušně napsaná a zahraná. Ale takových dílčích nápadů je tu prostě málo. Melissa se snaží působit hrozně fresh a zainteresovaně, ale ve stínu znuděné Octavie Spencer ji to je k prdu. A k prdu je celý tenhle projekt. Ruce pryč. ()

BoXBe odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní protagonistka vchází do budovy. V prostoru vestibulu je vysoký strop. "Tohle místo je hustý. Jak tady vyměňujete žárovky?" "To se musíte zeptat údržbáře." "Údržbář. Aha. Wow." O několik minut později jde hlavní protagonistka laboratoří, kde je křeslo. Nahlas říká: "Fajn, sednu si, ničeho se nedotknu." Křeslo ji spoutá a dá injekci. "Dvacet let výzkumu je v háji," ozve se zkraje následující scény. "Proč jste ji tam nechal samotnou?" "Omlouvám se, chtěla další pivo." "Lydie, pracuji na tom celý život, všechno jsi zničila." "Vrátím ti to, můžu načůrat do kelímku." .... Mohl bych dostat telefonní číslo na producenta? Mám pár filmových námětů z doby, kdy mi bylo devět let...v tom scénáři jsou roboti, střílení a policajti. Má to šest dílů. A cestuje se tam v čase. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama