Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Marcos22 odpad!

všechny recenze uživatele

To nejvýznamnější co Thunder Force do historie kinematografie přináší je skutečnost, že na pozici nejhoršího superhrdinského snímku všech dob střídá Catwoman. Přitom samotný úvod, který diváka seznamuje se zrodem Miskreantů, nevypadá vůbec zle a zdánlivě připomíná jeden z dílů Heroes. Záhy však zjistíte, že se jedná pouze o klamavou reklamu na jeden z nejtrapnějších filmů roku, ve kterém se několikrát přistihnete, že se stydíte za chování jednotlivých postav a za propůjčení jejich jména do takového projektu. Hlavní problém Thunder Force tkví v tom, že ani trapný humor nedokáže být dostatečně kvalitně trapný, tak jak to umí s noblesou prodat Adam Sandler. A to by mě vážně ani ve snu nenapadlo, že něco takového o Adamovi někdy napíšu. Scénář patří k těm nejprostodušším, vizuální efekty vypadají otřesně. Z hereckých výkonů vyčnívá Jason Bateman, který si tak postavou „kalamára“ krade film trochu pro sebe a pokud bude někdy v budoucnu zfilmována Futurama, je hlavním adeptem na ztvárnění Dr. Zoidberga. Upřímný úsměv na tváři mi vykouzlila pouze scéna s nastupováním do Lamborghini, a to je na 105 minut dlouhý film sakra málo. Naopak se bojím, jaké následky ve mně zanechá scéna s pracovním názvem „Mastím Ti klepejtko“, jak bych si teď přál mít neutralizér Mužů v černém. Vše výše napsané překonává zklamání ze skutečnosti, že byl opět napsán naprosto dementní scénář pro ženské superhrdinské postavy (tak jako v Catwoman, Supergirl, Tank Girl a Elektře). Pokud chcete vidět kvalitní odpočinkový film se zábavným scénářem a ženskou superhrdinkou, pak doporučuji Moji superbejvalku, u kterého nebudete v žádném případě litovat ztraceného času, tak jako u Thunder Force. Odpad! ⚰️ (09.04.2021) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Thunder Force je zbytečná konina, která by měla být aspoň střeštěně vtipnou, ale není. Jediná scéna, u které jsem se bavil a ani nevím proč, je ta se zkaženým mlékem. To jsem se opravdu přistihl, že jsem se zasmál. Jinak to byla však nuda. Ústřední dvojice sice nepředvedla vyloženě špatný výkon, ale třeba od Mellisy McCarthy bych čekal víc. Vím, že superhrdinské filmy teď frčí, ale tyhle parodie by se natáčet snad ani neměly. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Thunder Force je definice hned několika, zpravidla nelichotivých, věcí. A to typického tzn Netflix-filmu, dost často záměrně nevalných kvalit. Dále například nevtipné komedie (zasmál jsem se přesně jednou a to nad úplnou absurditou daného gagu ve výtahu), hodně to bolelo. Z hereckého i tvůrčího týmu dohromady mám rád jenom Jasona Batemana, takže já vím, že si to dělám sám. Ale kromě občasných facepalmů jsem vlastně tolik netrpěl a celkem to uteklo. Sice si stále říkám, že ty Netflix-filmy budu ignorovat (ty přímo produkované, ne pouze nakoupené), ale teď je zkrátka taková bída, že si večer pustím libovolný nový film co mě něčím zaujal, jež sice nebude dobrý, ale mohl by být alespoň guilty pleasure. Ale tohle je průměr, který si snad ani člověk, co si to užil, nikdy znovu nepustí...50% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Asi to má tak málo percent len kvôli dvojici hlavných herečiek. Niekto ich filmy nemusí. Ale sem tam má aj taká Melissa fakt dobrú komédiu. Tu dávam hviezdičku za dabing a skvelý vyber pesničiek. Filmov o superhrdinov je veľa ale tento je slušný priemer a určite nie odpad. Takisto bolo dobre vidieť J. Batemana po dlhšiej dobe v komédií. 3* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Humorem deprivovana komedie s mirne zajimavou zapletkou. Je zde mnoho hrdinskych schopnostu, ale rikani vtipu mezi ne nepatri. Nenam nic proti tomu, ze Melissa McCarthy film natocila se svym manzelem Benem Fallonem. Byla to vyzva jak spojit komedii se supernadprirozenym nezabavnym scenarem. Film ukazuje proc se superhrdinske komedie moc netoci. Byt superhrdina je tvrdacke, ale byt zabavny je mnohem tezsi. Film zabalil dohromady ruzne zanry. Parodii na poklesle komiksove zanry nedodrzuje dusledne po celou stopaz.Neni odvazany aby multizanrivou smes vybuzne sklizil.Nebo ho zredukoval do soudrznosti. Od romanticke vztahove komedie odboci k superhrdinske parodii a satire a spadne do brakoveho sveta boju o moc. Do toho se vynori muzikalova scena. Cely svet filmu byt zalidneny absurnimi postavanu jako chlapek s krabimi koncetinami,ktereho pokousal radioaktivni klepetnatec, je velmi ridky. Ale nektere sceny dokazi prijemne naladit. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Pro herečku Pom Klementieff (postava Laser) jde o druhou superhrdinskou postavu, kterou ztvárnila. Tou první je postava Mantis z Marvel Cinematic Universe. (Marcos22)
  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama