Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (138)

siloalampa 

všechny recenze uživatele

Výkon Adama bol ale vynikajúci a prvých 20 minút to vyzeralo zásluhou dialógov nádejne. Potom sme išli prudko z kopca dole, až som nakoniec vlastne nevedel, kto mi tým, čo chcel vlastne povedať... Komédia - nesmial som sa, dráma - nedojímal som sa, mysteriózny - to už vôbec nie... Celkovo: taký pokus - omyl. ()

inspektorsvihak 

všechny recenze uživatele

odhlédněte od násilí, v němž se snoubí úžasný duch nevinnosti a zábavy, otočte se na podpatku a už se sem nikdy nevracejte, poněvadž v tomhle univerzu nedává smysl ani rodinný oběd, natož nevysvětlitelná záhada s přívlastkem smrt ni přemrštěná přemíra biologických transakcí balancujících po hranách hlubších saturovaných nesmyslů úporného krachu naděje ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(49/2023) / Bolo jasné, že tento film bude rozporuplný, a to sa aj potvrdilo. Kopa, kopa dobrých nápadov a väčšinou mi tieto originálne kusy sadnú. Tentokrát sme sa ale nenašli. Prišlo mi, že film je proste vo všetkých ohľadoch nedorobený a hlavne nekonzistenstný. Vôbec som si nič nevedel za celú dobu z filmu užiť, aj keď čiastkové scénky a nápady boli dobré. Herecky Adam Driver v pohode, podľa mňa najsvetlejší moment. Uvidíme, čo režisér prinesie nabudúce. Aj napriek sklamaniu, myslím, že sa ešte nejakej pecky od neho dočkáme. (6/10) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jenž řeší vážný věci, problémy a témata lehce úsměvně a s nadhledem. Snímek měl celkem dlouhou stopáž, která mě zpočátku od zkouknutí odrazovala ale nemůžu říct, že bych se během filmu vyloženě nudil ikdyž má samozřejmě i slabší pasáže. Chápu ale, že pro mnohý diváky to bude těžce stravitelnej kousek. Je to totiž mix více žánrů, kterej na někoho může působit nesourodě a neuhlazeně. Mě film ale celkem sedl. Především ta část po katastrofě. A myslím si, že pokud si film někdy v budoucnu zase zopakuju(což nevylučuju) tak si ho užiju ještě víc, protože už budu vědě do čeho jdu. U mě si tahle černohumorná satira vysloužila 3 hvězdy. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Najväčšia samo-vyhonenina za posledné roky. Noah Baumbach si tu honí nad vlastnými režiserskymi schopnosťami a divák neúmorne vyše dve hodiny trpí ako hovädo. Nedajte sa zlákať popisom deja o katastrofe, ktorá zasiahne ľudstvo, a ani tým, že to je "horor" alebo "komédia". Je to len príklad tej najotravnejšej festivalovky, ktorú nikto nikdy nechcel vidieť a egocentrický trip jedného režiséra, ktorý si myslí, že si môže natočiť čokoľvek. No ... na Netflixu evidentne môže, ale tento trend musí prestať. Pamätáte ako sme sa pred pár rokmi tešili, že Netflix bude dávať režisérom voľnú ruku, tých konečne nebudú zväzovať hollywoodske ruky nenažraných producentov a budeme dostávať už len skvelé, originálne filmy? Nuž, kto je ešte stále takto naivný, nech si pustí White Noise. Ukazuje sa, že producenti z Hollywoodu bez dobrých režisérov nemôžu fungovať, no rovnako tak dobrí režiséri nedokážu fungovať bez akéhokoľvek producentského dohľadu, inak vznikajú iba podobné pitchoviny ako White Noise. Skvelé jednotlivosti by tu síce boli, aj famózny Adam Driver, ale celé je to zliate iba do jedného absolútne vyhoneného bordelu. Maximálne nesympatický film. CELKOVO: 2/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Rádio budík Jacka Gladneyho (Adam Driver) vo filme je značky Panasonic. „Panasonic“ bol aj pôvodný názov predlohy od Dona DeLilla pre jeho román „White Noise“, čo sa ale muselo zmeniť kvôli ochrannej známke, ktorú vlastní značka elektroniky. (Arsenal83)
  • Scéna auto naháňačky bola vymyslená pre účely filmu a v knihe sa nevyskytuje. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Kantone, Cleveland Heights, Dorset, Hiram a Wellington (Ohio, USA) a v San Franciscu a San Leandro (Kalifornia, USA) od júna 2021 do januára 2022. (Arsenal83)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (více)

Reklama

Reklama