Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Srpnové VOD tipy

Srpnové VOD tipy

22.08.2024 Reklama

Pomalu, ale jistě se nám přibližuje konec letních prázdnin, a pokud vás už cestování a trávení času venku na sluníčku omrzelo a chcete se v určitých chvílích stáhnout do pohodlí obývacích pokojů a ložnic, máme tu pro vás opět pár tipů na filmy a seriály, které se objevily na našich streamovacích službách v průběhu srpna a u nichž si můžete užít chvíle potřebného odpočinku. A je mezi nimi i co objevovat.

 

Na streamovací službě CANAL+ je již od 3. srpna k nalezení fantasy drama Tři tisíce let touhy , v němž se profesorka s tváří Tildy Swinton střetne s mýtickým džinem z lahve, kterého si zahrál Idris Elba. Snímek vznikl v režii legendárního režiséra George Millera (Furiosa: Sága Šíleného Maxe). Od 8. srpna máte na CANAL+ šanci zhlédnout například i letošní šestou řadu amerického kriminálního seriálu F.B.I. , ve kterém elitní jednotka newyorské pobočky Federálního úřadu využívá svůj talent a intelekt k řešení závažných případů. K dispozici je zde nově taky osmidílná španělská kriminální minisérie Nesmrtelný , která se odehrává v poslední dekádě 20. století, kdy gang Los Miami ovládl obchod s kokainem a noční život v Madridu. Na přelomu července a srpna přibilo na službě taky loňské britské drama Jeden život , v němž Anthony Hopkins ztvárňuje postavu sira Nicholase Wintona, díky jehož snažení byly za 2. světové války zachráněny z Československa stovky židovských dětí.

 

Na službě Netflix je od 16. srpna k dispozici akční komedie Jednotka všedního nasazení , v níž Mark Wahlberg ztvární stavebního dělníka, kterého dávná láska ze střední v podání Halle Berry zlanaří jako nadějného špióna na tajnou misi. Fanoušci seriálové tvorby zde od 23. srpna najdou korejskou mysteriózně thrillerovou minisérii Ticho po pěšině  a předposlední srpnový den pak odstartuje i očekávané animované navázání na populární sci-fi filmovou sérii pod názvem Terminator Zero , v němž bojovník z postapokalyptické budoucnosti vyrazí do roku 1997, aby ochránil odborníka na umělou inteligenci, kterému jde po krku nový terminátor. Fanoušci stand-upových vystoupení potom na Netflixu budou mít šanci na konci měsíce zhlédnout show Adam Sandler: Love You . Ta bude uvedena konkrétně 27. srpna.

 

Na streamovací službě Max naleznou zejména zapálení fanoušci kinematografie od 3. srpna dokumentární snímek Elizabeth Taylor: Ztracené nahrávky . Portrét hollywoodské legendy a aktivistky Elizabeth Taylor je v něm vyprávěný jejími vlastními slovy prostřednictvím nově objevených rozhovorů. Fanoušci true-crime sérií zde pak od 8. srpna najdou třídílný dokument Zmizelé: Kdo zabil Lyricu a Elizabeth? o záhadném dvojitém únosu mladých sestřenic v Iowě. Čerstvě je na Maxu také první epizoda čtyřdílné dokumentární minisérie Šílení šimpanzi o obchodnici s exotickými zvířaty, jež je na stopě ztracenému šimpanzímu mláděti.

 

Mnoho dalších tipů na zajímavé filmy, seriály a pořady i v rámci dalších streamovacích služeb naleznete jako vždy v naší sekci VOD.

Reklama

Související novinky

Zlatého lva v Benátkách získal Vedlejší pokoj

Zlatého lva v Benátkách získal Vedlejší pokoj

07.09.2024

V sobotu 7. září proběhlo slavnostní zakončení 81. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. Jednu z největších evropských filmových událostí roku otevřel 28. srpna nejnovější počin Tima… (více)

V Karlových Varech byly rozdány ceny

V Karlových Varech byly rozdány ceny

06.07.2024

Po rozmanitých devíti dnech končí největší tuzemský filmový svátek, jímž je Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Během jeho 58. ročníku bylo na plátnech karlovarských kinosálů uvedeno na 180… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Filmoví velikáni v Cannes budí rozpaky

Filmoví velikáni v Cannes budí rozpaky

21.05.2024

Vyjma hokejových komentátorů jsou v těchto dnech nejzaměstnanějšími pracovníky v celé Evropě nejspíš ti šťastlivci, kteří v Cannes drží stopky a měří, jak dlouho po skončení filmu trvají které ovace… (více)

Další Šílený Max je v přípravách

Další Šílený Max je v přípravách

02.05.2024

Již za pár týdnů nás v kinech čeká návrat do dynamického světa stvořeného vizionářem Georgem Millerem (Šílený Max). Furiosa: Sága Šíleného Maxe dorazí na plátna 23.5., tedy celých devět let poté, co… (více)

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

14.04.2024

Ve čtvrtek 11. dubna proběhla v kinosále UGC Normandie v Paříži tisková konference ku příležitosti zveřejnění oficiálního výběru v rámci programu nadcházejícího 77. ročníku Filmového festivalu v… (více)

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

10.04.2024

Legendární americký režisér, scenárista a producent George Lucas letos bude jedním z recipientů čestné Zlaté palmy Filmového festivalu v Cannes. Stane se tak 25. května během zakončovacího… (více)

Čeká nás nový Nekonečný příběh

Čeká nás nový Nekonečný příběh

21.03.2024

Klasika se dočká nové adaptace. Německá novelka od Michaela Endeho, jež se navždy nesmazatelně zapsala do fantasy žánru a byla přeložena do 45 světových jazyků, byla poprvé přenesena na plátna kin v… (více)

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024 Reklama

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

18.01.2024

Warneři si nejspíš připíšou další hit, alespoň po kvalitativní stránce. Do nového filmu se jim totiž podařilo zlákat samotného Leonarda DiCapria. Co je ale přednější - od Scorseseho přechází DiCaprio… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Zemřel herec Karel Heřmánek

Zemřel herec Karel Heřmánek

25.08.2024

Ve věku šestasedmdesáti let v sobotu 24. srpna tragicky zemřel oblíbený český herec Karel Heřmánek. Následujícího rána o tom informovala jeho rodina prostřednictvím facebookového profilu Divadla Bez… (více)

Nejnovější novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

včera

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Českým kandidátem na Oscara budou Vlny

Českým kandidátem na Oscara budou Vlny

10.09.2024

Česká filmová a televizní akademie (ČFTA), která mimo jiné každoročně stojí i za udílením cen Český lev, v úterý 10. září 2024 prostřednictvím tiskové zprávy oznámila výsledek hlasování svých… (více)

Finále Plzeň láká na exkluzivní premiéry

Finále Plzeň láká na exkluzivní premiéry

10.09.2024 Reklama

Filmový festival Finále Plzeň nabídne divákům exkluzivní možnost zhlédnout řadu premiér a předpremiér českých filmů. Od 20. do 25. září se v západočeské metropoli představí snímky, které teprve čeká… (více)

Reklama

Reklama