Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

Na svou dobu prostě extraordinérní film, který překvapil triky a celou stavbou filmu. Zelenočerný odstín dal obrazu filmu nečekaný nádech computerového tajemna. Wachowski, díky za ty dary. Jen jste už nemuseli točit pokračování.

Ecce homo Homolka

Ecce homo Homolka (1969)

"Ludvo, ty jsi přišel o moc!"..... stokrát a stále dokola se dá smát hláškám, které létají celým filmem.

Predátor

Predátor (1987)

Oblíbený akční film, který dávkuje drsné chlapské výkony, tajemný sci-fi žánr, ale i krvavé násilí přesně v takovém poměru, že člověk u toho vydrží sledovat s napětím až do konce filmu. A nepotřebuje k tomu armádu herců či komparzistů a davové scény. Svůj kladný podíl má na filmu i neuvěřitelně originální soundtrack Alana Silvestriho. Tohle patří do knihovničky akčních filmů naprosto bez výhrad.

Star Trek

Star Trek (2009)

Nadchla mě dynamika filmu, jeho skutečná megafilmovost, která k takovým ságám neodmyslitelně patří. Myslím, že také dávky humoru, které nám byly v průběhu filmu nadělovány byly přímo úměrné tomu co známe ze seriálů. Prostě takové příjemné. Jiné momenty v akčních pasážích mě naopak zamáčkly do křesla. Velmi příjemný byl i výkon obou hlavních hrdinů - Spocka a Kirka. Už se těším na další příběhy.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Naturální výlet do drogového pekla plného krve, dolarů, hýřivého bohatství, Kubánců, Mexikánců a kdo ví koho ještě. To vše se skvělým Al Pacinem. Jeho postava se stala legendou, stejně tak i slogan "The world is yours". Navíc se povedl i Moroderův elektro soundtrack.

Ostrov

Ostrov (2005)

Zajímavý námět, skvělí herci a vynikající hudba.