Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Donbas (2018) odpad!

Cože? To jako vážně? Kam až hodlá zajít prozápadní propaganda? Odpad, sračka, hnus. Fuj, fuj, fuj. Německo + Ukrajina + Francie + Nizozemsko + Rumunsko. Co jiného čekat? Objektivitu těžko. Znova fuj, fuj, fuj!

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Tak to bylo fakt strašný! Nejsem sado ani maso, takže jsem to do konce prostě nedal. Sorryjako.

plakát

Pat a Mat ve filmu (2016) odpad!

Cože? Lákat do kina za prachy na slepenec příběhů které běží normálně v televizi? Přiběhy jako vždy super, ale za podraz nemůžu dát lepší hodnocení...

plakát

Zyma v ogni (2015) odpad!

Kdybych měl hodnotit neobjektivní propagandu dávám 5 hvězd. Za dokument nedám ani jednu. Totální ignorace širších souvislostí, které tomu předcházeli již od roku 2009, totální ignorace mnoha prokázaných faktů a důkazů. A ano - i já jsem zastánce těch ukrutných separatistických teroristických proruských bestií... Ani já bych totiž nechtěl západem dosazenou loutkovou vládu ignorující zájmy mé země a vlastních občanů ve prospěch několika oligarchů, za podpory hajlujících nácků.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Líbilo se mi to, rád bych dal 5*, ale bohužel za zdlouhavý rozjezd musím slevit na 4*. Ve chvíly kdy se to ale rozjede, tak to stojí za to.

plakát

Rew thalu rew (2014) 

Takové to bylo fajnové, než se to dostalo k tomu přeanimovanému konci. Za to musim srazit alespoň jednu hvězdu, protože to už bylo fakt moc. Jinak pěkná práce.

plakát

Inherent Vice (2014) 

Jedna hvězda navíc za poslední scénu s vyraženými dveřmi. Perla na závěr.

plakát

Události (1993) (pořad) odpad!

Informační kanál, spíše stoka, plná trusu a výkalů, chrlící pouze předepsané neobjektivní informace prospěšné pouze vládnoucím nadnárodním elitám jimž je podřízena. Systematicky porušující kodex "veřejnoprávní" televize ku prospěchu nastolování nových řádů a obhájování nastupujících zločinných režimů podřízených banksterskému systému. Stoka vědomě chrlící falešné a lživé informace ve stylu tisíckrát opakované lži stávající se pravdou. Bohužel to platí obecně o mainstreamovém zpravodajství nejen u nás, aneb nepřijde vám divné proč jsou všude ve zprávách stejné příspěvky? Tupým ovcím bohužel stačí jako důkazy ilustrační nebo archivní záběry např. ruské armády u hranic s Ukrajinou. Ilustrační nebo archivní záběry místo skutečných důkazů v době satelitního snímkování a dalších vymožeností v dnešní době tak snadno dostupných. A ještě za naše peníze.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Pěknej film, to je pravda. Škoda jen, že málo lidí si uvědomí, že nebýt právě hrdinné Ameriky, tak by nemuseli Somálci pirátit. Nebýt sprostého drancování jejich nerostných bohatství (ropa, plyn, diamanty, drahé kovy) a zákazu rybolovu ve prospěch cizích mocností, tak by byli bohatí jako arabští šejkové a nic z tohoto by se nestalo. Jak je možné, že občané, na nerostné suroviny nejbohatší země na světě, jsou zárověň těmi nejchudšími na světě? Odpověď zní, že právě proto. Americká propagandistická kinematografie, však záměrně pravdu vždy obchází a hrdiny tvoří právě a pouze ze těch svých. Již mnoho filmů bylo oslavou amerického hrdinství, nicméně žádný z nich neukazoval události které předcházeli tomuto "hrdinství", ani neukázali proč jsou ti špatní zrovna těmi špatnými.

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Jednička ještě při troše dobré vůle ano. Ale tohle už fakt ne.