Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (15)

plakát

Boží mlýny - Spící lodě (2021) (epizoda) 

Dal jsem si že zvědavosti druhý díl. Schválně, jestli bude stejně špatný jako ten první. Byl. Bohužel. Pěkný námět, dobré obsazení, režisérske eso a stejně propadák. Nemá to atmosféru, nemá to vtip, nemá to nic. Další již sledovat nebudu.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

O tomhle skvostu snad nemusím nic psát. Kdo viděl ví své a kdo ne, měl by se podívat. Když se podíváte na současné sitcomy, tak nic tak brilantního neuvidíte. Chytrý humor, místy šílené zápletky, někde trocha zamyšlení nad astrofyzikou a hlavně spousta a spousta hlášek. Jedním slovem ÚŽASNÉ!!!

plakát

Zkažená úča (2011) 

Jednoduše řečeno - je to koukatelné a celkem i zábavné. Cameron Diaz podává standardní výkon a ukazuje, že je celkem sexy, když chce (nevím proč, ale trochu mi připomínala Pravou blondýnu), Jason Segel nebol Marshal, kvůli kterému jsem na film šel (a taky kvůli tomu, že nic jiného rozumného v kině nebylo a Harryho jsem již zhlédl) odvádí skvělou práci v hlavní-nehlavní roli a Justin Timberlake doslova září. Zahrát takovýho ňoumu, to mu může leckdo závidět. Hlavně scéna, ve které tancuje nebo ve které sexuje s Cameron přes šaty - skvosty. Pokud nemáte co dělat a chcete průměrnou komedii, ve které je jasné od 10. minuty, jak dopadne, jste na správném místě.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Toto je tedy velké zklamání - čekal jsem učebnici efektů a epiky a dostal jsem břečku, která si hraje na 3D bez jakéhokoli náboje, mystiky nebo nápadu. Je to zvorané od A až do Z a nebýt jednoho odvolání na Buba z původního souboje, byl by to odpad! Herecké výkony nejsou, hádanky taky ne a s logikou tohoto filmu to jde povážlivě z kopce. Prostě si pusťte originál a budete vědět, o čem je souboj titánů. V tomto filmu je medůza úlisnej had, kraken je špatnej, z čarodějnic nejde hrůza a na závěr - když si chce Zeus promluvit s Hadem a je čekán velký rozhovor řekne jen: "Vypusťte Krakena!" NUDA! Jediný, kdo za něco stál je Hades se svým nástupem - za to a Buba jedna hvězdička.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Řekněme si to narovinu: tento film ocení maximálně romantické teenagerky nebo někdo, kdo je zamilovaný do knížky. Pro mě to byl zatím nejlepší díl Twilight ságy. Čekal jsem o malinko lepší řežbu nakonec, ale nezklamalo to. Pindy po 80% filmu se musí holt skousnout - je to twilight. Co říci k herecké stránce? Kristen je pro mě dost plochá (nemyslím tím obvod hrudníku), Robert vypadá stále, jakoby měl brečet, Tylor - no co říci - s tričkem by to nebylo ono. Jediný, komu se dá věřit je Ashley. Prostě průměrné a nemusím to vidět podruhé.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Ale nakonec, proč ne?!? Dalo se tomu i věřit a v některých situacích to bylo i trochu děsivé. Triky působily věrohodně a herecké výkony dodaly čtvrtou hvězdičku. Milla byla vynikající a ta paní, co hrála dr. Tyler byla velice přesvědčivá. Doporučil bych všem, co hledají pěkný hororový kousek!

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Dobrá myšlenka, pěkné triky, strašné ukončení - zas další americký blábol, který končí zase a jen láskou. Ano láskou, která přemůže i zabijácké broučky z vesmíru a přiměje Nea zastavit apokalypsu, kterou sám začal a 99% filmu v ní věří...

plakát

Já, robot (2004) 

Hezká ukázka možností a starostí s robotikou a trochu polemika nad zákony robotiky.

plakát

Houbičky (2007) 

Měl jsem chuť na dobrý horor a dal na doporučení mé žákyně - zklamal jsem se (asi propadne :-D). Nebylo to ani zajímavé ani napínavé ani inteligentní (už to nějak ani u současných hororů nečekám) ani jsem se kloudně nebál. Jedna hvězdička je za závěr, který jsem nečekal...

plakát

Svatba ve třech (2005) 

Milé a lehce stravitelné. Pěkné hlavní představitelky. Šílená maminka a divný tatínek nevěsty. Úchylný svědek a velice chytrá neteř. Herecké obsazení je vynikající - je vidět, že Piper Perabo se od Divokých koček něco naučila. Sečteno a podtrženo - ode mne 5 hvězdiček za další romantický a předvídatelný americký film.