Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Láska dělá s lidmi divy. Zvláště ta na první pohled. Ta je úžasná a krásná. Dokáže vám otočit život o stoosmdesát stupňů, totálně ho překopat. Máte pocit, že do vás uhodil blesk z čistého nebe. Musíte pořád myslet na objekt svého zájmu. Neexistuje pro vás nic jiného. Rachel se taky neočekáváně zamilovala, ale v nevhodný den, v den své vlastní svatby. V tu chvíli se všechno změnilo. Jistě, tak trochu netradičně pojatá romantická komedie, ale příijemná. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Každý romantický film většinou končí nádhernou svatbou. Tento svatbou začíná, což je zvláštní a netypické. To nebude jen tak, tady se určitě stane něco nečekaného. A stalo. Lesbická témata nebyla nijak častá a nikdy nebyla výsadou romantických filmů. Doba už uzrála na to, aby se to změnilo. Snímek si drží svůj standart veselého vyprávění, kde není daleko ani ke skvělým vtípkům. Herecké výkony hlavních představitelek jsou až k neuvěření uvěřitelné. Vyprávění nikam nevybočuje a stále se drží společenského problému, který je reálný a který může kohokoliv postihnout. Reakce na danou věc jsou klidné, což skoro budí úsměv, ale řešení přirozené. Snímek je tedy neurážející, klidný a odpočinkový. Nehraje si na veledílo a nese sebou tak trochu i poselství. A možná to byl i záměr. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Rachel (Piper Perabo) se má vdávat. V kostele se však na první pohled zamiluje do květinářky Luce (Lena Headey). Jenom aby bylo jasno – ani jedna si zprvu nechce připustit svoji orientaci. Slovo dá slovo, návštěvy květinářství jsou čím dál častější a slečny zjišťují, že se mají rády. Otrkávání atraktivních holek v podání Piper Perabo a Leny Headey hodně sází právě na to vzrušující, lascivní a „zakázané“ ovoce, kterým ještě před 19 lety lesbická láska v romantických komediích tak trochu byla. Naštěstí se pohybujeme v britských vodách a Angličané byly v tomhle vždycky o krok před Amerikou. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

No bola to nuda.Nič nedojalo a nič nebolo vtipné.Najhorší herecký výkon - Matthew Goode ja nechápem čo to malo byť akože ten jeho plač to je výsmech hrania.Tento film je vysoko nadhodnotený.Akože pokusom nech je trocha iný sa nemôže takýto druh filmu stať lepším pokiaľ nie je lepší ako konkurencia bez nápadu zo zaužívaným spôsobom romantického filmu.Pozitíva sú dobrý herecký výkon - Anthony Head a celkom milá pointa s kričaním. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama