Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Poslední recenze (2 457)

plakát

Horizont: Americká sága (2024) 

Ten, který kdysi tak nonšalantně a originálně tančil s vlky, nám kapku zesenilněl a začal funivě a potácivě tančit s otylými hospodyňkami. A tak si to tentokráte na svém kornatícím oři namáhavě přicválal skrz spektakulární prérií s tisíckrát omletou, diskutadebilně sestříhanou, kýčovitou a patetickou křečovou žílou, již bych pracovně nazval Horizont – Americká mýdlovina, navíc sáhodlouze navatěnou na prdelihostilní tři hodiny pro někoho dozajista sofistikovanými moudry vypatlaných indiánů a lacinou whisky konzervovaných anglosaských a jiných konkvistadorů. Abych kapku povzbudil vaši představivost, je to přesně něco, jako kdyby Vinetů vyprcal Esmeraldu. Sice v opravdu nádherných, krystalicky čistě a úchvatně natočených scenériích, avšak vcelku nudně, nevkusně, softkórově a s teploušskou přístupností, aby si proletářské ženy náhodou nemusely zakrývat masitou rukou oči. Když si se slzou v oku vzpomenu na parádního Vlčího tanečníka, skvělého Vyjetého Erpa či temně vynikající Hatfíldy a Mekkoje, nezbývá mi než Kostěje škodolibě vykiškišovat, že tenhle jeho Opus gluteus, kvůli němuž ten arogantní kokot zaříznul úžasný Žlutý šutrák, zaslouženě propadl. A dle ukázek to patrně moc nevytrhne ani následující tříhodinová kalvárie Horizont 2 – Návrat horizontu. Každopádně, pokud je vaší nejoblíbenější kratochvílí hlazení tlustých koček nebo sbíráte růžový porcelán, je tento homostern filmem přesně pro vás!

plakát

Twisters (2024) 

Na jedné straně vcelku spektakulární a solidně udělaný kornout, plný rotujících aut, baráků a ječících požíračů horkých psů. Nasraně druhé přitroublý scénář někoho s průvanem mezi ušima, plný děsivých meteoobskurit a vyvanulého infantilního kokotismu, o rádoby vychlazeném tytrubkářském frajírkovi, co se snaží profouknout supercelu traumatizované a řádně přechytřelé kindermeteorovložce s radarem na culingonimba, a tak před ní přes půl filmu jen tak nudně honí. Větry. Výsledkem pak není žádný pořádný fičák, který by s přehledem přerotoval parádního Točila z roku 96, nýbrž sice pěkná, ovšem blbá a pýčovitá okluzní fronta, jíž je ale na Fudžitově stupnici nutno přičíst jedno EeFko za to, že boreček vyvětral rybárnu až někdy po závěrečných titulcích, čímž ušetřil diváka obvyklých zbytečných patoscumulů.

plakát

Smršť (2024) odpad!

Peťko už několikrát přesvědčil, že je velmi kulantní režisér. A tak je trochu škoda, že se neustále sveřepě angažuje v audiovizualizacích přitroublých a extrémně nudných Karikových pseudookultních, pseudoesoterických a pseudofilosofických sraček, bez Trhlin ve vkusu čtitelných leda tak prdelí, ovšem i to s hrozbou rakoviny konečníku z tiskařské černi. Sraček, které by bezradně protekly mezi prsty i třeba takovému Finčrovi. A tak, ač se Peťka všemožně snažil uplést z těch hoven alespoň trochu zapráskatelný Osvícený bič, podporovaný solidními výkony jako vždy nesympatické Áni i v súčasnosti asi najväčšieho čehunského kolaboranta Maštalíže, je výsledkem dvouhodinová plytká, transcendentní a plíživá otrava filmem o bezkozé Galslerce a fučivé bábě, ústící do hajzlu, sice s několika málo působivými scénami, které však na neumětelských výkalech postavený celek ze žumpy nevytáhnou, a finální kompozice neunudí xmrti snad jen pár mentálně atrofovaných Čáryfucků z Karikova funklubíku či tu tolik elitní hrstku wykydpedicky vzdělaných kinderpsychologů. „Soryako, Peťko,“ ako by povedala ta vaša importovaná maďarská nenažratá kreatúra, „ale takto motýle nezdrapíš“!

Poslední hodnocení (3 239)

Horizont: Americká sága (2024)

23.07.2024

Twisters (2024)

21.07.2024

Smršť (2024)

odpad! 09.07.2024

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024)

08.07.2024

Tiché místo: První den (2024)

01.07.2024

Mizerové: Na život a na smrt (2024)

14.06.2024

Království Planeta opic (2024)

12.06.2024

Ve jménu cti (2023)

11.06.2024

Vrah naoko (2023)

10.06.2024

Reklama

Poslední deníček (92)

Zmrd Onlajn - Promrskejme slabikář: KA-REL MÁ RA-DOST. LE-LA MÁ PR-DEL.

Věhlasná tisková degentura Novotný & Pamrdi včera zveřejnila zcela zásadní zprávu, která dnes v médiích naprosto zastínila veškeré světové dění, a to například i včetně nového obřího jebáku na nose Aničky Slováčkové či Speciální vojenské války v Kyjevské Rusi.

 

Již tak děsivé maďarské plastické trhavině se zálibou v sebepoškozování, parazitické instaprostitutce a téměř dokonale vydlabané hrdé partnerce Mentálně Malformovaného Agresora Karla MentálníhoVýmola minulou středu někdy kolem poledne upadla prdel!!!

 

Vše naštěstí dobře dopadlo a funoušci i další odporná veřejnost si mohli úlevně oddychnout, načež bez dávení plně strávit své obědy, neboť to zpanikařená Lela Lobotomová už nestihla nafotit a umístit na asociální sítě a ti tolik progresivní turečtí lékaři zrovna nemuseli urgentně řešit nějaké akutní kosmetické parafílie drobného hospodářského zvířectva jako obvykle a měli na skladě dostatek sekunďáku, vratových vrutů i skvělých čínských fenolpolysiloxanů.

 

Rozradostněná rajským plynem a znovunalezenou prdelí na svém místě, tedy přirozeně začínající mezi obratli Th12 a L1, si „krasavice přelíbezná“ ještě hned i nechala zvětšit kravské pysky, aby se jí lépe přežvykovalo, a chirurgicky odstranit poslední nevzhledný lalok. Mozkový. Tudíž teď bude švidratému blbci, ježyš pardon, tiskařský šotek, který ihned dementuji, chtěl jsem samozřejmě říct „šviháckému bijci“, konečně důstojnou polovičkou.

 

Mocinky se těšíme, až z toho Lela udělá storýčko a my budeme mít zase chvíli hodné děti! Nic totiž na ty parchanty nezabírá lépe než na mobilu vyzůmovaná fotka z jejího instáče se slovy „Jestli mě budeš nadále srát, přijde si pro tebe TENHLE mýtický džaponský transvestita Ukulela!