Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (14)

plakát

Mighty Boosh (2004) (seriál) 

Dvě slova: chci víc! Miluji britský humor, a tohle teda byla třešnička na dortu. Napuštěná kyselinou lysergovou. Nemůžu dát šest hvězdiček?

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

...a ještě to umocňuje ten sitcomový smích na pozadí, který tam nemá co dělat

plakát

Nauka o snech (2006) 

Přijdete domů večer z práce, nikdo vás tam nečeká. Utahaný, znechucený lidma okolo vás. Teplý ponožky. Kakao. Peřina. A Nauka o snech ....a je to dobré:)

plakát

Norské dřevo (2010) 

Hodně tichý, neobvyklý film, z neobvyklého prostředí, rozhodně není mainstreamový a nebude se líbit všem, viz všeobecné hodnocení. Mě se ale líbil moc; velký podíl na tom určitě má báječná a působivá atmosféra, skvělá kamera, byla to pastva pro oči.)

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Nemůžu jinak, než dát 5 hvězdiček. Je to strašně milej, sympatickej a lidskej film.

plakát

Candy (2006) 

Super. Ale co ten konec?!

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Přelet nad kukaččím hnízdem je více než skvělý film, ale určitě není pro každého. Neváhám ohodnotit pěti hvězdičkami:) Musím dodat, že jsem se neuvěřitelně bála konce, a zatracovala McMurphyho, že nevylezl tím zpropadeným oknem ven. Už jen když se řekne lobotomie, tak mi začne mráz brázdit záda. Film mě nerozplakal, ale naštval. McMurphy si prostě užívá života, "moc se rve a moc šoustá", ten jeho charakter ještě umocňuje prostředí psychiatrické léčebny. No ... škoda, že se mu nepodařilo Velkou sestru uškrtit.