Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Virus (1980) 

Upřímně jsem čekal mnohem více. Podle recenzí jsem se nechal zlákat na údajně slušné gore a masky, ale toto se opravdu nekonalo. Nejlepší zombie byl kněz a to bylo tak vše. Jediná práce na zombie byla ta, že je potřeli barvou a tím to končilo. A ty pohyby zombie také byly hrozné, buď chodily jako prkna, nebo někdo, kdo má epileptický záchvat.  Byť mám Matteiho velmi rád, tak tady mu to úplně nevyšlo.

plakát

Vánoční teror (1989) 

Nápad velmi dobrý, zpracování už mnohem slabší. Bylo velmi málo chvil, kdy jsem byl napjatý. Většina filmu byla dost nudná.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Naprosto geniální pecka, která mě ohromila!!! V průběhu filmu jsem přemýšlel nad tím, v jakém spojení je vlastně hlavní postava a zabiják a o co tam vlastně sakra jde. Ale ta pointa?! Musím říci, že tohle jsem ani v nejmenším nečekal, koukal jsem na to s otevřenou pusou a v hlavě se mi honilo pouze jedno slovo - GENIÁLNÍ! Snažil jsem si vybavit nějaký horor ve kterém se tento nápad vyskytl, ale upřímně jsem si nemohl žádný vybavit. Lekačky a gore scény, kterých je ve filmu poměrně hodně byly třešničkou na dortu. Doporučuji jít na tento film do kina, protože je to opravdu velký zážitek.

plakát

Botched (2007) 

Na základě recenzí jsem se domníval, že tento film bude přesně pro mě. Ale zmýlil jsem se. Co se toho humoru týče, tak pouze zřídka jsem se něčemu zasmál. Většina "vtipných scén", byla spíše trapná. Avšak postava, která bavila nejvíce, byla Boris, zejména ke konci. Krve tam bylo poměrně dost, ale ty gore scény nebyly provedeny příliš kvalitně.

plakát

Willyho kouzelný svět (2021) 

Kdyby se tento snímek nesnažil tvářit tak vážně a pojalo by se to více do hororové komedie, tak by to fungovalo mnohem více. Dokázal bych si také představit, kdyby tento snímek měl fungovat jako horor, ovšem v takovém případě by se musel změnit scénář a zejména "roboti". Pokud by působili více děsivě a atmosféra by tomu byla přizpůsobena, tak věřím tomu, že by to mohl být děsivý snímek. A co z toho vzniklo? Film na pomezí "jakoby hororu" a částečně komedie. Měli si vybrat buď jedno, nebo druhé. Takhle to opravdu nefunguje. Ale každopádně cením originální nápad, ale mohl být lépe uchopený.

plakát

Tylko nie mów nikomu (2019) 

Velmi šokující zpovědi a kolikrát i reakce pachatelů, těchto zrůdných činů. Jediné, co mi vadilo, tak byla ta dlouhá stopáž, protože ke konci jsem měl tendenci často koukat, kolik minut ještě zbývá. Ale jinak výborná práce.

plakát

Kanibalové (1980) 

Upřímně ani nevím, jak to mám hodnotit. Když se objevily gore scény, tak opravdu stály za to. Ale to skutečné zabíjení zvířat! Hnus! Ano, tento film se měl co nejvíce přiblížit realitě, ale to neznamená, že musí zabíjet živá zvířata. V tomto směru to byla hrozná zrůdnost. A je jedině dobře, že za to přišly tresty. Potom mě hrozně štvala ta faleš, arogance a celkové chování hlavních "hrdinů". A mohlo to mít o něco rychlejší děj a více akcí.

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Ale jo, musím říci, že mě to bavilo. Nenudil jsem se a po celou dobu jsem byl do toho opravdu "zažraný", a čekal, co se bude dít. Pasti opravdu nezklamaly. Byly opravdu propracované a ani nechybělo dobré gore. Co mě trochu mrzí je jen to, že vražd a pastí nebylo tolik. A faktem opravdu je, že ta atmosféra, z klasických hororů Saw z tohoto snímku opravdu moc "nedýchá", opravdu pouze na konci. Ale jinak jsem byl velmi spokojen.

plakát

Spirála (2019) 

Tak tohle pro mě bylo opravdu velkým zklamáním. Pořád jsem tajně doufal, že se to rozjede. To se bohužel nestalo. Ovšem je poukázáno na problematiku, která je velmi aktuální a chvílemi to opravdu vytvářelo tajemnou, až dokonce děsivou atmasféru. Bohužel tyto momenty byly ojedinělé a ve filmu byla takřka nulová akce. Opravdu velká škoda, protože děj filmu měl opravdu velký potenciál.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Opravdu mě zaráží komentáře, které pojednávají o nesympatických hercích. Ti herci, kteři měli vypadat nesympaticky nebo nepříjemně, tak opravdu tak vypadali i působili. Herci, kteří měli působit sympaticky, tak také tak působili. Opravdu nevím, co máte za problém. Účelem filmu je, aby se podobal co nejvíce realitě, tak že si myslím, že účel to splnilo, i co se herců a jejich výkonů týče. Velmi dobrý film, který překvapil inteligentními "zombíky", kteří vytvářeli společnou komunitu. Zombie zvířátka byla příjemným zpestřením, což platí i pro klasické zombie. A dlouhá stopáž mi vůbec nevadila, ba naopak!