Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka. Příběh kolem prokleté žrádelny je úplně debilní. Dočkáme se záhadného tuláka, kterýho tam naláká místní obyvatelstvo, a ten situaci začne řešit po svém. Záhadného natolik, že se klidně během toho běsnění sebere a jde si dát svůj obligátní rituál s energeťákem a pinballem. Borec, který se ocitne uprostřed satanský grilovačky, ale vůbec to s ním nehne a jede si svůj svět. Film úplně bez nadsázky, žádný černý humor... Celou dobu jsem si říkal, v čem je zakopaný pes a čekal na finální pointu. Přece v té postavě musí být něco víc. Ne, není. Je to přesně tak dementní a prázdný jak to zní. Totální mrdka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je Nicolas mlčenlivá uklízečka, která s podporou energetických nápojů vysmýčí přes noc zábavní park, nebo „tough hombre“, co stejné místo vyčistí od posedlých animatronických robotů? Kdo ho zná, ví, že zvládne obojí bez ohledu na svou důstojnost.. Mohlo to být něco jako From Dusk Till Dawn, ale to by to muselo přijít s nápady, vtipem a lehkostí. Slepá slepice Cage v posledních letech vyzobe ledasco a občas najde i zrní (Mandy), ale ten pád na dno má konstantní rychlost i směr. Pro něj štěstí v neštěstí, že dopadá na záda Willise, který to dno ryje rypákem.. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka, která se absolutně nebere vážně. Nicolas věděl do čeho jde a naprosto si to užívá. Je to hloupé, je to brakové, ale ten kdo čeká drama, sofistikovanost scénáře a herecké výkony typu Irishmana, by se jít radši rovnou objednat k lékaři nebo si smazat profil na čsfd. Výborný soundtrack s kombinací s tichým Cagem, který trhá páteře loutkám, u toho pije energy a tancuje tak vtipně, že to prostě pobaví. Já osobně jsem spokojený a z jeho posledních rolí je tahle jeho nejpovedenější. Janitor rulezzzz. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nicolas padá do karierních sraček čím dál hloubějc, ale….nebojí se toho, jde do toho po hlavě a snaží se (na rozdíl od stejného případu jako Willis a spol.) a mě to vlastně baví. Jasně, není to dobrý film ani omylem, ale ta premisa je fakt originální a říkám si, co by s tím za chuťovku provedl nějaký šikovnější a vhodnější tvůrce, třeba takový Robert Rodriguez. Navíc považuju za špatně tvůrčí rozhodnutí od pana režiséra zdejší Cageovu záměrnou mlčenlivost , přišli jsme tak o jeho vtipné hlášky a nenapodobitelnou intonaci, nikdo se tak vtipně neumí verbálně rozčilovat, jako právě Cage. Ale svůj účel to jinak splnilo, Nicolas zase narychlo spíchl nějakou levnou rychlovku, dostal na ruku kešeni a zčásti umořil své staré dluhy a o to přeci jde :o) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak dementní, až to bylo vlastně zábavný. Cage nemluví, uklízí a mlátí mechanického pštrosa koštětem. Pak mu zapípaj hodinky. Musí si dát pauzu. Lupne do sebe energeťák a vášnivě potrápí pinball. Hodinky zapípají znovu, čas vrátit se do práce.  Cage opět nemluví, uklízí a mlátí mechanickou gorilu zvonem. Pak mu zapípaj hodinky... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • „Punch“, fiktivní energetický nápoj, který ve filmu pije postava Nicolase Cage, má na plechovce nápis: „A fistful of caffeine for your kisser“ („Hrst kofeinu pro tvůj polibek“). (LUKICKK)
  • Nůž, kterým chce Liv (Emily Tosta) zaútočit na jednoho z robotů a který jí vzápětí vytrhne z ruk postava Nicolase Cage, je bezpochyby od americké značky Microtech typ Ultratech. Jedná se o tzv. OTF vystřelovací nůž. (Untentrauer)

Reklama

Reklama