Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Dům duchů (1993) 

Úplně souhlasím s uživatelem Djkoma, plus dodávám, že kniha je snad tisíckrát lepší. Nebýt těch skvělých herců, mnoho by filmu na kvalitě nezbylo, bohužel.

plakát

Marley a já (2008) 

Dávám tomuhle filmu plný počet hvězd a to prostě proto, že v rámci svého žánru mě nezklamal, naopak mě bavil každou minutu, byl vyvážený, vzletný a úžasně mě dojal. Marley a já je prostě neodolatelný :)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Nevím jestli filmaři použili nejmodernější styly natáčení, ani jestli byly některé scény opravdu jen pro efekt a už si vůbec nejsem jistá, jestli byl příběh dokonale převyprávěn z knihy do filmu, a to jsem ji četla. Ovšem ani jedna z těchto věcí mě na filmu opravdu nezajímá. Na Pottra a další adaptace chodím proto, že chci zažít stejné pocity napětí, drama, akci i humor, které znám z knihy, ovšem k tomu nepotřebuji, aby film knihu přesně kopíroval. A protože jsem v kině zírala na plátno téměř bez dechu, myslím, že úkol splnili všichni zúčastnění na výbornou!

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Nebýt toho, že jsem si Piráty z Karibiku tak oblíbila v minulých dílech a toho, že na Johnyho nedám dopustit, tak víc než 2 hvězdičky ode mě nedostali... jsem zklamaná jak příběhem, tak zpracováním, 10min s mořskými pannami film, od kterého už očekáváte nějakou úroveň, nezachrání.

plakát

Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 

Má velká očekávání - tedy propracovanost a příběh - se nesplnila. Není to vyloženě špatný film, ale ničím mě nezaujal, bohužel. I když herci se opravdu snažili.

plakát

Hercule Poirot (1989) (seriál) 

Detektivka, která nikdy nenudí a má spád!

plakát

Elitní jednotka (2007) 

Asi to mohlo být natočeno i lépe, ale byla jsem vtažena do děje tak, že jsem se ani chvíli nenudila. Roztěkaná kamera ani nedokonalosti ve scénáři na tom nic nezmění.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

je dokonalý, nic mu nechybí a hlavně se na něj můžete dívat pořád dokola a je stále co objevovat, nikdy neomrzí!

plakát

Sedmý hřích (2001) 

Sice jsou některé scény přehnané, ale k tomu filmu se to tak nějak hodí a Angie s Antoniem to zvládají skvěle ukočírovat.

plakát

Pláž (2000) 

Tento snímek si buď zamilujete, nebo jej budete nesnášet. Navzdory kritikám scénáře, Leonarda či zpracování jsem v té první skupině. A to hlavně pro ten dojem, který ve mě film zanechal ještě dlouhá léta po shlédnutí.