Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (9)

plakát

Pelíšky (1999) 

Legenda mezi českými filmy,skvěle vystihující atmosféru života v těchto letech. Neznám člověka, který by ho neviděl a neznal z něj alespoň jednu z nesčetně skvělých hlášek a scén :-)

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Před tímto filmem jsem měla jednoznačný názor na to, kdo byl za války horší. Po něm už jsem přemýšlela, jestli Češi nebyli v podstatě skoro stejní, jako němci.. Podle mého názoru geniálně zrežírovaný film, který člověka opravdu donutí přemýšlet. Kdybych tento film měla k přirovnat k nějakému jinému, tak by to bylo Bílé peklo... :-)

plakát

Sociální síť (2010) 

Žádný z filmů Davida Finchera, které jsem zatím viděla, mě nezklamal.. Social Network není vyjímkou :-) A zbytek snad ani nepotřebuje komentář. Rozhodně doporučuji :-)

plakát

Sirotčinec (2007) 

Na rozdíl od klasických amerických hororů není Sirotčinec založen na litrech prolité krve a počtu uřezaných hlav. Tajemná atmosféra, Belén Rueda jako šílená matka s neskutečnými představami.. Díky tomuhle všemu dokáže film vylekat i náročného diváka a udržet pozornost i u těch nejnáročnějších. :-)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Skvělý film. Od začátku si myslíte, že je celý děj předvídatelný, a když konečně vyjde celá pravda najevo, řeknete si, že jste si ani na chviličku nepomysleli, že by film mohl takhle skončit. Kromě toho skvělá atmosféra, na což má určitě vliv i skvěle zvolené prostředí osamoceného ostrova a nepříznivého počasí skoro po celý čas filmu. A nakonec, Leonardo DiCaprio předvedl opět skvělý herecký výkon.

plakát

Stmívání (2008) odpad!

Vzhledem k tomu, že o tomhle filmu všichni mluvili, tak jsem se nechala přesvědčit a podívala se na prvních 10 minut filmu...Musela jsem se smát, jak je ten film blbý... Nikdy jsem nepochopila, co na něm všichni mají...

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Skvělá komedie, ale od čtvrté série šla kvalita podle mého dolů... Přesto je to však jeden z nejlepších seriálů, které byly kdy natočeny :-) A postavu Barneyho si prostě musíte oblíbit, ať chcete nebo ne.. Suit up! :-)

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Legendární seriál, který baví děti i dospělé. Poslední řady sice podle mě úroveň celého seriálu trochu pokazily, ale prvotřídní zábavu prostě nejde vymýšlet věčně. Český dabing tady kupodivu slaví úspěch, podle mého názoru je lepší než originální... :-)

plakát

Shrek (2001) 

První díl byl skvělý. Bylo to něco nového, nevídaného... Bavili se děti i dospělí. V originále byl perfektní dabing Eddieho Murphyho. Pak přišel druhý díl. Znáte ten pocit, když se těšíte na pokračování, a pak jste zklamaní? Tak to u Shreka 2 nehrozilo :-) Stejně skvělý příběh jako u jedničky. Poté tu byl třetí díl, v kterém už podle mě šla kvalita celkem rapidně dolů. O čtyřce ani nemluvím, i když přeci jenom byla trochu lepší než trojka. Tam byl příběh absolutně předvídatelný a tak nějak povědomý i těm, co neviděli jeden předchozích dílů...