Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Sex/Život (2021) (seriál) 

Až do posledního dílu se to dalo.

plakát

Bourák (2020) 

Kostýmy, účesy, barvy, nádhera, herci supr. Scénář velký špatný. Elvis nejhorší. Achjo.

plakát

Chraň nás od zlého (2014) 

Film obsahuje vše, co na horrorech tak milujeme. Zavírání dveří, krvavý xichty, plyšáci, zrcadla, hrací skříňky, démoni, kousání, škrábání, latinský nápisy, zvířata, Ježíš, kříže, hodiny, vnitřnosti, malý děti...prostě všechno na co si vzpomenete. A i přes to to vlastně vůbec nebylo špatný!

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Podělaná jako vždycky. Bez kamarádek, zacpaných uší a dekou až pod oči bych to asi nedala. Kvalita mi je ukradená, tohle mě prostě baví.

plakát

Strom života (2011) 

Nádhera. Né každý film musí mít děj. Zrovna si dělám výpisky o futurismu, tak to docela chápu. Chvála kameře a hudbě. Byla to slast.

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

I přes ten nápad, provedení a herecké výkony jsem seděla s koleny před sebou. Chtělo by to víc scén jak si matka přerazí držku ve dveřích a nějakej větší hardcore (brácha spal tu noc po kině s mámou v posteli, 14 let :D ). Jo, líbí se mi hovadinky, jako třeba lux co si jezdí po dně, vám ne?

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Příběh mého dětství, příběh, který mě bere za srdce. Není to žánr, který zaujme všechny ze starších generací, ale pochopte. Miluji ten příběh. J.K.Rowling mě fascinuje a David Yates vděčím ta šílené pocity, které se ve mě trhají. Já osobně bych nedokázala přijmout celou knížku obsaženou v jednom 3hodinovém filmu. Chci pokračovat!

plakát

Lovci myšlenek (2004) 

Zbožňuji psycho filmy. Už dlouho jsem neviděla film, u kterého bych se lekla a škubla tělem. Tady se to povedlo. Není to film, který vám nabídne herecké umění nebo nějakou hloubku. To se povede až ve chvíli objevení perpetum mobile. Líbil se mi nápad, vraždy, návaznost, lidi, šlachy trhající helium, vytrvalost aranžérů stavět pořád dokola to domino a hlavně to, že jsem se lekla! Díky, díky, díky za nový námět pro mé strašidelné sny a za ztrávení večera s ledovým pocitem v obličeji.