Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (254)

plakát

Porno Holocaust (1981) odpad!

Zatím nejhorší Amato, ale studna je ještě dost hluboká. Takhle mrhat talentem.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Giallo mě vždycky nudilo, ale tenhle podvraťák je super. Wan se tady vyloženě bavil.

plakát

Pod vodou (2020) 

Jako podmořský horor to na mě nezapůsobilo, ale jako katastrofickej survival thriller je to výborný. Film se zadírá pod kůži dost pomalu, ale zůstane tam dost dlouho.

plakát

Ronin (1998) 

Parádní sedmdesátková kriminálka. Natočená v devadesátkách.

plakát

Trojí hranice (2019) 

Chlapácká podívaná, přesto citlivá a osudová. O akci tu ani moc nejde. Parádní atmosféra a šílenej napínák.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Parádní akční řežba, která v záplavě zamlženejch přeplácanejch CGI bordelů působí jako zjevení. Hargrave svoje greeny a CGI používá hojně, ale jen když musí. Postavy se zaderou pod kůži a akce je dechberoucí. Golshifteh Farahani je úžasná a tentokrát dostává mnohem víc prostoru. Postava Rakea je Hemsworhovi ušitá na tělo. Nic proti Thorovi, ale tady mě rozsekal. Joe Russo sem natáhl dramatickou linku, která už byla načatá v jedničce, a krásně ji prolíná s přímočarým dějem, kterej prostě jede. Doufám, že se nebudou pokoušet o vytváření nějakýho debilního vesmíru, alá John Wick, a nechají to na postavách. Tyler Rake a Nik by v pohodě utáhli další tři díly, ale na Kmotra by si hrát neměli.

plakát

Vyproštění (2020) 

Jsem rád, že jsme dospěli do doby, kdy se tomuhle říká akční béčko. Hargrave používá greeny a CGI s takovým citem, že mě to vůbec neruší. Joe Russo si to u mě hodně spravil po příšerným Endgame. Golshifteh Farahani je božská a Chris Hewsworth se s tím vůbec nesere. Funguje i dramatická linka, který si, podle zdejších recenzí, asi nikdo nevšiml. Zasáhlo mě to na všech úrovních.