Reklama

Reklama

VOD (1)

Neohrožený žoldák se pouští do nejnebezpečnější mise kariéry. Má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (721)

verbal 

všechny recenze uživatele

Homotór, který si nehereckou mimickou polohu plazícího se zraněného vojáka zase vyložil jako „tvař se jako při honění“, se vydal extrahovat hnusného malého cigoše. Přitom úplně sám kompletně vyhladil celou bangladéšskou armádu, a kdyby mu to řádění nezatrhli, počítám, že by následující týden v pohodě obsadil i Laos a Barmu. Samozřejmě si našel uprostřed toho anihilačního chaosu i čas na půl hoďky se zastavit, za zvuků molového piána si zaplakat nad rodinnými hovnotami a prkenně uvědoměle zapokyvovat hlavou nad sadou existenciálních cigánských mouder, jako například „V řece se, more, neutopiš, když ten čornuty kanalovy poklop hned pustiš!“. A je z toho moc hezky natočený, za vlasy přitažený, přiblblý, nenápaditý a megavážně se beroucí kýčovitý patetický pičoid pro funoušky Assvenžrů a třináctky s rychlými prsty, který nezachránila ani kulantní akce, ani ta perská kočička s raketometem. Ale jako útok Netflusu na pandžábský debiltrh se to pravděpodobně ujme a ve dvojce už budou i nějaké ty harekrišna tanečky. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Na sofistikovanější scenář sere pes, to neřeším, ale tohle je jen systematické dvouhodinové vyprazdňování bezedných zásobníků bez jakkýchkoliv emocí. A ta zde tak opěvovaná 15-ti minutová scéna "na jeden záběr"? S šikovným použitím střihů (chvilkové makrodetaily přímo do ksichtu) a nepostřehnutelných prolínaček můžete tak třeba zaplácnout celou stopáž (Sam Mendes by mohl vyprávět), ale je to samozřejmě jenom iluze, ikdyž to vypadá cool, jasně. Takže nic nového pod sluncem, jenom prozívaný kus, na který si za čtvrt roku už nikdo nevzpomene. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hodně fajnové řemeslo s wow akční scénou uprostřed a spíše vlažným dojezdem, kde nejvíc zamrzí, že to chlapáctví, jaké by tam Hargrave chtěl mít, postrádá onu úspornou rafinovanost v profilaci charakterů, s níž uměl pracovat Tony Scott (dvakrát tolik na ploše dvou hodin). Ale jako výplň nudné soboty v době koronaviru naprosto ok záležitost. A uvědomil si, že Hemsworth dozrál do momentu, kdy bych mu s chutí svěřil Jacka Reachera. V podobné stylizaci je pro to skoro ideální. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po Triple Frontier další sympaticky nekompromisní a drsný akčňák od Netflixu. Choreografie a vůbec režie je tak dravá a nápaditá, že tu je hned několik scén, které jsem si chtěl hned po titulcích pustit znovu a také jsem si je pustil. Příběh je sice jednoduchý, ale také dovede překvapit především jedním neobvyklým, nicméně logickým spojenectvím, no a klidný konec mi vůbec nevadil, spíše naopak - měl jsem pocit, že si potřebuji vydechnout. Chrisu Hemsworthovi jsem věřil všechno. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónov║ Priam samoúčelná akčná jazda. Niekto tu chce v likvidovaní konkurovať Johnovi Wickovi. Chris Hemsworth je na prvý pohľad skôr sympaták, než hromotĺk, jeho dramatická poloha a snaha o ňu vždy vyznie skôr smiešne ale tak nejaký ten príbeh to asi musí mať, veď nemôže chýbať dramatické pozadie aby to malo aký taký náboj. Ináč po tej akčnej stránke to je riadne sústo, likvidácia vo veľkom, kvôli jednému faganovi padne za vlasť niekoľko desiatok ľudí. Poteší aj dobrá prehľadná kamera. /70%/ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (28)

  • Některé z intenzivních automobilových honiček natáčel režisér Sam Hargrave tak, že vzal kameru do ruky a nechal se připoutat ke kapotě auta. (HellFire)
  • Častokrát si ve filmu můžeme všimnout, jak je Tyler (Chris Hemsworth) zpocený, zničený a sotva dýchá. Chris Hemsworth to hrát nemusel. Aby byly scény dokonalé, opakoval je mnohokrát bez dlouhých přestávek, takže byl doopravdy fyzicky vyčerpaný. (ČSFD)
  • Gaspar (David Harbour) zmíní lokalitu „Estancia los Chañares“. Toto místo opravdu existuje v Cordóbě v Argentině. (TaNya_)

Související novinky

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

Třetí Vyproštění na Netflixu potvrzeno

18.06.2023

V pátek 16. června si na Netflixu odbylo premiéru dlouho očekávané pokračování akčního snímku Vyproštění z roku 2020 v režii zkušeného kaskadéra a akčního koordinátora Sama Hargrava. První film se na… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Furiosa dorazí až v roce 2024

Furiosa dorazí až v roce 2024

11.09.2021

A je to oficiální. Furiosa, prequel Šíleného Maxe z roku 2015, dorazí místo roku 2023 až v roce 2024. Austrálie si totiž v těchto dnech prochází něčím, čemu se kupodivu jako jedna z mála zemí na… (více)

Reklama

Reklama