Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Parádní vtipá oddechovka, moc sem se nasmál a nejvíc pobavila scéna s řezačkou na dříví

plakát

Avengers (2012) 

Doporučuji všem. Obvykle se mi moc nelibi davat za listek do kina 150 korun, ale tady u toho hned po skončení jsem zvažoval, že bych na to šel znovu. Pro mne je to jeden z nejlepších filmů od Marvelu co byly natočeny a možná i vůbec (v danném žánru), nevim co bych zde mohl vytknout, možná snad jen dlouhá doba čekání na další díl.

plakát

Monstrum (2008) 

Celkem slušný filmek z pohledu první osoby, pěkná atmosféra, hudba, má to celkem spád a byl jsem rád že i to Monstrum bylo opravdu vidět, žádný že se mihne a za půl hodiny znova. Ale byly by to čtyři hvězdy, až na ten začátek, na můj vkus opravdu moc dlouhé a nezáživné. Už už jsem se modlil, aby to pořádně začlo.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Dovolil jsem si dát pět hvězdiček. Původně jsem si nemyslel, že by mě mohl nový Sherlock nějak nadchnout, ale po shlédnutí jsem nemohl věřit vlastním očím. Ten film je plný humoru, napětí, záhad, super herců - hereckých výkonů + následné velké finále s Sherlockovým rozřešením. Výsledek tudíž u mne obstál na výbornou, jsem zvědav jestli další díl u mne vzbudí takové nadšení jako tento.

plakát

Johnny English (2003) 

Ten kdo očekvá typického pana Beana, bude nejspíš zklamán. Ale když se na to člověk dívá jen jako na komedii neni to nijak špatné. Rowan ukazaje, že zvládá i jiné role než typického staršího usedlíka, který prožívá různé patálie ve svém životě. I když i jako špion stoí za prt, dosáhne svého - příjemná podívaná a příjemné tři hvězdy ode mne.