Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6)

plakát

Borgman (2013) odpad!

Co to sakra bylo za podivnost? A proč závěr ani jednu z těch mnoha záhad nevysvětlil? Tohle byla fakt ztráta času, kde se autoři nenamáhali ani o náznak rozuzlení. Proto nemůžu dát nic jiného než odpad.

plakát

Zrození (2004) odpad!

No tak tuhle kravinu jsem fakt nepochopil. Vypadalo to, jako by se většina filmu vystříhala a zbyl jenom nenavazující, neuvěřitelný a hloupý škvár. Tohle si nezaslouží ani 1 hvězdu.

plakát

Je prostě báječná (2014) odpad!

Dal jsem té nudné rádobykomedii půl hodiny, ale nepředvedla vůbec nic.

plakát

Naqoyqatsi (2002) 

Koyaanisqatsi byl skvělý, Powaqqatsi už slabší, ale Naqoyqatsi se blíží odpadu. Je to jen slátanina xichtů a nepříliš dobré grafiky, která nemá v dokumentu co dělat. Nejsou zde ani žádné povedené paralely jako v předchozích dílech. Jediné pozitivum je hudba, která ale tuto chaotickou změť obrazů nezachrání. Tohle se nepovedlo.

plakát

Volání (2014) 

Nečekal jsem nic extra, o to víc jsem byl příjemně překvapen. Děj se nevleče, neobsahuje nelogičnosti a nevadí ani náboženský podtext. Na chybějící atmosféru si nelze stěžovat a příběh, ač není moc originální, je víc než dobrý.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Neměl jsem žaludek film dokoukat do konce. Carrey se snažil, ale vtípky jsou ubohé a trapné. Nechápu, jak může mít tak vysoké hodnocení.