Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Matky (2021) 

Klišé, stereotyp, klišé, stereotyp. Matky v roce 2021, kde všechny řeší "chlapy, vztahy a sex" (není to ve skutečnosti jen jedno téma??)  1. Influencerka. Její přítel prodá bez jejího vědomí její auto a byt, aby se s ní a s novorozenětem přestěhovali do chátrající barabizny. Ona neřekne nic. Její influencerská činnost je parodovaná- i když jí očividně vynáší peníze a pomáhá tím živit rodinu.  2. Ubohá matka samoživitelka. Tak hloupá, že neprokoukne jednoho týpka tolikrát, že s ním má omylem tři děti a nechala by se vyhodit z bytu. Achjo. A pracuje jen, protože musí... Radši by dětem doma uvařila večeři.  3. Těhulka, která trpí tím, že si připadá v bazénu tlustá a tím, že věří, že jí její kluk podvede (opustí) , když s ním nebude v těhotenství spát- tak mu radši zaplatí prostitutku. Její zlá matka ztělesnuje všechno, co u žen nerady vidíme- také ambice a např. přání nebýt s dítětem tři roky doma.  4. Panička, pro kterou je celej svět její muž, která se ale až na konci filmu odhodlá manželovy říct, jak se cítí a tím magicky všechny problémy vyřeší.   Napsaly ten scenář vůbec ženy?!

plakát

Victoria (2015) 

Viděla jsem tenhle film v kině v Berlíně, kousek od místa, kde se točil. Mrazilo mě, jak autentický všechno bylo - věřila jsem každýmu pohybu, každý emoci, všemu. A že je všechno natočený na jeden záběr? Wow.

plakát

Predestination (2014) 

Na tohle jen tak nepřestaneš myslet. Jen nevíš, jestli se ti to vlastně líbilo, nebo je to úplná slátanina.

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Nenenene. Prazdne, kostrbate, nefunkcni. Hezka opice.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Luhrmannův kýč, který tak dobře známe z Moulin Rouge, se promítnůl do adaptace jednoho z nejčtenějších románů 20. století. Nejen v tom se jeho předchozímu filmu podobá - covery slavných písniček, hra s kamerou, vizuální efekty. Nenaplněná láska. Jo a taky jeden cápek, co z třpytivého městského života zabřednul do lhostejné letargie a začal sepisovat svůj smutný příběh. Oukej, to beru. Scéna představení Gatsbyho pro mě bylo úžasnám zážitek, stejně jako první setkání u Nicka na čaji o čtvrté. Gatsby nebyl černobílý charakter a našla jsem v něm mnoho protikladů - suverénnost i nervozitu, něžnost i surovost, lásku a nenávist, DiCaprio si to dal.. Každopáně přes tuhle celou efekní podívanou s kostýmy, cinrklátky a ohňostroji jsem neuvěřila dvojici Gatsby- Daisy, zvlášť od jejich prvního polibku. Dobře, možná jsem nevěřila jenom Daisy.

plakát

Frekvence (2000) 

Taak jo, pravda je, že k hloubějšímu pochopení měnící se minulosti a budouctnosti tu asi nemůžeme dospět, nebot´ smysl to dává pramalý, na druhou stranu, vadí to tolik? už dlouho jsem neseděla u filmu tak napjatě a nervózně. Dostával mne každou minutou a všemi kritizovaný happyend jsem uvítala, protože jsem jim to, chudákům, přála.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Mne se to zda jako krasna roztomila pohadka, spravne ulitla a vtipna. Skvely soundrack a vyborna Zilkova!