Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Film nebyl úplně můj šálek kávy (3/5), ale dávám 5 hvězdiček kvůli retardovaný kritikům.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Byl jsem na tom v kině 4x. Víc není potřeba dodat.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Emocionální pecka, která pocuchá nervy, zasáhne u srdíčka a rozesměje. Shlédnutí v IMAX 3D nelituji a mohu jedině doporučit, i když nejsem velkým fanouškem 3D, tak musím říci, že u tohoto filmu to pozvedlo zážitek na jiný level. Vtípky, akce... vše tam bylo. Možná by příběh snesl hlubší zabřednutí do některých vztahů, ale je vidět, že se režisér chtěl posunout v příběhu dál. Doporučuji.

plakát

Jak jsem poznala tvého otce - Pilotní díl (2022) (epizoda) 

Ano, je to stejný námět jako How I met your mother. Ale s tím jsem počítal a v to jsem doufal. Těžko se tohle srovnává, jsou tam jiní herci a je dobré odpoutat se od srovnání s původním seriálem, vyhýbám se tomu, protože to je vždy cesta pekla. Za mě na mě pilot působí dost sympaticky, kamera zajímavá, atmoška přesně, jakou bych čekal. Jsou tam reference na původní seriál i stejné lokace. Pilotu nemám co vytknout.

plakát

Devadesátky - Král diskoték (2022) (epizoda) 

Peter Bebjak navazuje na úspěch z Případů 1. oddělení a přináší seriál, který je tak specifický a protkaný československou historií a minulostí. Atmosféra devadesátek, výprava a práce s napětím. Pro mladé velmi atraktivní období, ve kterém by chtěli žít a ti, kteří ho prožili se tam chtějí vrátit.

plakát

Lví král (2019) 

Zpracování zvířat a animovaného světa bylo na jedničku, na druhou stranu kreslená verze byla hravější a více zasáhla. Hloubka filmu (dívej se za to, co vidíš) tam byla, originální verzi jsem neviděl dobrých 15 let, ale stejně je příběh o koloběhu života, narození a smrti, moci, zlobě, přátelství a lásce, pořád stejně úderný... Je v něm tolik pravd, že se člověk vždy někde najde, když dobře poslouchá :) zdaleka to není jen pohádka pro malé děti.. Ukazuje životní filosofie, vyrovnání se se ztrátou a další lidské hodnoty. To vše na africké divočině. Hans Zimmer, Elton John a nově Pharrel Williams se starají o skvělý zvukový podtext.

plakát

Motel smrti (2007) 

Film byl docela zajímavý v tom, jak se ti dva můžou dostat z zdánlivě nevýchodné situace... Někdy to je ovšem až moc přehnané. Myslím, že jako druhořadý horor, který občas vyleká, se dá brát, jako celkem dobře zpracovaný. Ale je to možná proto, že poslední horor co sem viděl byl Abnormal Paskvil 4... hnus, hnusů.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) odpad!

No další díl a ještě větší ubohost! Nechci být vulgární, ale takovouto sračku bych nevyprodukoval ani já, kdyby mi dali ty jejich kamery. Ve filmu se nic neděje, v půlce filmů se vrací Transformers, když se jim samo nastartuje auto. Nejhorší na tom je, že mě ten film ani jednou nevylekal, no co říct, snad kdyby to mělo štítek Komedie, bylo by to o dost lepší.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) odpad!

No, teď přemýšlím na tím, proč jsem tady hodinu a půl ztrácel čas nad takovou hovadinou!!! Nikomu nedoporučuji se dívat, to se radši podívejte na Vítěze kategorie Nejhorší film!!!

plakát

Warrior (2011) 

Po shlédhnutí tohoto filmu, mi nepřestal běhat mrát po zádech. Suprová atmosféra spolu se strhujícím příběhem vytvářejí (alespon u mne) dojem Oscarového filmu. Jsou zde dobře zpracováný techniky MMA (UFC), role jsou taktéž velice dobře obsazeny. Pocit vítězství se střídá s pocitem smutku a žalu. Myslím, že lidé, kteří pracovali na tomto filmu odvedli výbornou práci. Škoda neshlédnout:)