Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Black Books

Black Books (2000)

Jeden z nejlepších (možná nejlepší?) seriál vůbec.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejlepší animovaný seriál všech dob. V dětství vtipné kreslené postavičky, v dospělosti se najednou objevily super vtipy. I nové série si drží úroveň.

Californication

Californication (2007)

Rozhodně jeden z nejlepších seriálů posledních let, pokud počítám první 4 řady. Poslední 3 řady bych hodnotila tak max 2*, takže je nebudu brát v potaz, hlavně díky tomu, že finále se podařilo celkem pěkně a důstojně.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Na tenhle seriál jsem narazila vesměs náhodou, nic jsem od něj nečekala a musím říct, že mě baví jak už dlouho žádnej jinej. Je dost divnej, ale neuvěřitelně vtipnej. Oproti jiným velmi populárním seriálům nesklouzává k trapnosti.

Městečko Haven

Městečko Haven (2010)

Krásná ukázka jak se ze zajímavého a napínavého seriálu dá udělat ucajdaná telenovela. Původně jsem dala 4* a s koncem seriálu o dvě srážím, protože poslední cca dvě řady jsem dala jen se sebezapřením, abych věděla, jak to dopadne. Kdyby se seriál odvíjel pořád tak, jako v prvních sériích, bylo by to podstatně lepší. Románek, který se do toho snažili napasovat a dohnali ho až k happy endu byl nelogický a trapný. Záhady se motaly čím dál víc a nelogičtěji, každé další zlo se postupem času ukazovalo méně zlé a mě doteď mrzí, že Audrey nešla hned jak měla do stodoly, ušetřila by tím potíže městu a divákům 2 řady utrpení. Seriál se navíc nevyhnul typickým hříchům - trapnému a nelogickému oživování postav, pokusům o milostný trojúhelník a překombinovanosti děje. Navíc ústřední pár byl víc než nesympatický. Závěr série byl celkem zklamání, mohli si nechat aspoň trochu důstojnosti.

Skins

Skins (2007)

První dvě série (první generace) 4*, druhá generace už jen za postavu Effy 4-5*. Další série jsou něco šíleného - od nesympatických a trapných postav (fakt jsem si neoblíbila ani jednu) až k nedořešeným linkám, v prvních sériích se postavy občas chovaly debilně, ale mělo to nějaký důvod, tady je to prostě banda rozmazlených fracků - sotva 2* Dokoukala jsem to až k 7. sérii, kde musím říct, že mě návrat k postavám moc nebavil - když už se vraceli zpětně, mohlo to tak nějak odpovědět na víc otázek a nebo být o osudu více postav - ale pořád lepší, než 3. generace... Nicméně za komediální seriál bych to zrovna neoznačila...