Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Tento film mě uchvátil :) už jen proto že se točí okolo Duelu Edison vs Tesla kdy Tesla mě zajímal vždy nejvíc protože je opředen pár tajemstvími :) někomu to nemusí sednout je to velmi spletitý příběh a spousta věcí k pochopení ale když mám náladu tak moc rád namáhám svoji hlavu u filmu jako je tento :)

plakát

Gran Torino (2008) 

Prostě neskutečné :) Eastwood je nejenom skvělý herec ale i Režisér a ukazuje se to právě u Million Dollar Baby a Gran torina ... obě dvě to jsou umělecká díla která budou mít navždy místo mezi vrchními příkamy nej filmů :)

plakát

Ledové království (2013) 

Tahle skvělá pohádka na mě měla nevídaný účinnek. Tesně po projekci jsem chtěl dát horší čtyřy. Cítil jsem určitý rušivý efekt. Něco mi na tom nesedlo. Jenže po pár dnech se mi to v hlavě rozleželo a prostě nemůžu jinak. Dokonalá animace kterou mám strašně rád už od Na Vlásku. Skvělý Sven a Olaf, plus originální pojetí, mám rád filmy co se vyvíjí jinak než jak si to předpovím na začátku. :-) Nikdo přece nechce omílaný originál pořád dokola. Přišel jsem i na rušivý efekt, byla to kopa hihňajících se děcek a dospělých což poukazuje i na skvěle zvolenou a zpracovanou cílovou skupinu diváků. Prostě Disney umí, má to ta konkurence s nima těžký. :-D Zajímavý komentář :. PanTumnus

plakát

BrainStorm (2008) (TV film) 

Moc milé dílko... Chytré, lehce pohádkové.. Pro mě určtě pěkná památka na Pana Brzobohatého.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Totální Megalomanská jízda která ale troskotá sama na sobě.. převážně nic kromě akčníh scén tenhle film nedrží pohromadě... ovšem sedět , civět na plátno a nechat se tou atmosférou zarazit do sedačky tak že ještě po čtrnácti dnech tam byl můj obtisk taky není špatný zážitek.... podle zpráv z ciziny pro japonce jako dělané :)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Jsem fanda všeho Drakstva.. tento počin jsem proto uvítal.. plus ta hudba :) nejde jinak než za 5* PS: nemůžu se dočkat pokračování :)

plakát

Croodsovi (2013) 

Po dlouhé době zase kvalitní Animák :) dost odvaz už i pro to že je tam spoustu vtipných sekvencí které nejsou vtipem určené pro děti ale pro rodiče.. zabaví celou rodinu i proto že si drží svoje tempo až do finále..([SPOILER]: stromová scéna s Douglasem mě lehce otřásla protože to člověk v pohádkách nečeká...pak jsem si až do konce filmu nebyl jistý jak vlastně to finále dopadne i když co si budeme povídat pohádka je pohádka :) [SPOILER])

plakát

Godzilla (1998) 

Mohu říct že na tomhle filmu jsem vyrostl :) v 10ti letech mi to přišlo jako prvotřídní Áčko.. s odstupem času sice ztratilo lesk a zrezlo ale i tak to je srdcovka

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Raketový start a od poloviny 1. série do poloviny 3. si to drží svůj standart... Konec třetí série trochu ztrácí svůj nahnilý dech ale podle prvních dílů čtvrté to vypadá že se seriál staví opět na nohy... zatím 4* uvažuji o 5té ale uvidíme jak nám to ožije EDIT: Po probdělé čtvrté sérii nevěřím vlastním očím. Pátá série fouká do zombických plachet vítr o síle orkánu ;) dodávám slíbenou 5.*

plakát

Kenpú denki Berserk (1997) (seriál) 

Neuvěřitelný. Tohle anime jsem vyhrabal jako desetiletý prcek v kompu svýho bráchy. Dokážete si představit jak to na moji hlavinku zapůsobilo, no zkrátka mi sežral minimálně čtyři roky života kdy jsem bez ustání hledal tu správnou mangu (ve které se dokážu příběhově zorientovat) a poté ji louskal z angličtiny čímž sem si ten jazyk osvojil skoro jako rodný angličan. Nesnášel jsem nesnáším a budu nesnášet takovéhle konce seriálů. Ale s tim co jsem s Gutsem, Cascou a kumpanií Jestřába prožil se na takovou maličkost dá rychle zapomenout.