Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Bitch Slap (2009) odpad!

Vlastne ani nechapu proc sem se na to koukal. Uz kdyz sem se dozvedel ze je to neco v cem hrajou hlavni roli tri sexy devky a dve z nich jsou tajne agentky mi behal mraz po zadech z toho jak to bude hrozny. Nakonec to bylo jeste horsi nez sem cekal a serie "americkych" efektu a neusmrtitelnych devek je priserna. Ale strejda torrent mi proste donuti stahnout vse co jsem nevidel. BOHUZEL!

plakát

Projekt X (2012) 

Nikdy jsem nic podobného neviděl a tak nemám s čím srovnávat ale zaujalo mě to.

plakát

Žena v černém (2012) 

Po té sérii kouzelníka pokustóna jsem opravdu každou chvílí čekal že vytasí hůlku, ale marně. Prostředí a atmosféra jsou tak temné že jsem měl po celou dobu filmu husí kůži a orosené čelo. Spousty lekavých scén které se sice dají předvídat ale stejně se leknete.

plakát

Pelíšky (1999) 

Pelíšky jsou dle mého ukázkou klasické české komedie. Vtipy a narážky na ndr jsou prostě úžasné a film se nikdy neokouká. Jedině za 5*

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Prvotřídní "saj-faj" jak má být. John Carter, pozemský špinavec se sérií náhod ocitne s nadpřirozenými schopnostmi na marsu kde sobě čelí dvě města s rozdílnými zájmy a jak se na amíka sluší a patří, vše zachrání a vyhraje bitvu.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Samozřejmě nic nemá na první díl, ale jako pokračování méně povedených dílů nemá chybu! Minimálně tři hvězdičky za původní herce a jako vždy půl filmu táhne stifler se svými perverzními řečmi. Jedny z nejlepších prciček!

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Ukázkový "napínák". I když už si opravdu myslíte co se stane tak vás César vždy překvapí. Za mě 5 hvězdiček a jen doporučuji.

plakát

Iron Sky (2012) 

Nápad sice zajímavý ale už tu byl mnohokrát. Klasická akční blbovina s pár dobrými vtipy jak je toho už nějakou dobu zvykem.