Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (233)

plakát

Umění jíst a milovat (2023) 

Fascinující vizuální poezie na téma umění vychutnávání lásky k životu! Jeden dům, jedna kuchyň a lahůdek plný stůl ve společnosti krásných  přátel. Co více si přát?-)

plakát

La cara oculta (2011) odpad!

Překvapují mě všechna ta vysoká hodnocení. Za mne: Blbka z nudy spustí hru a pak se strašně diví, že ji druhá blbka nechá vycukat. Pomstí se. Napětí lehce nad nulou, prvoplánovité až běda. Nuda.

plakát

Persona non grata (2021) 

Vleklo se to pekelně, a u scény s vytahováním kola ke stropu jsem už ty stupidní dialogy nevydržela. Tohle se fakt nedá.

plakát

Cesta za smířením (2021) 

Bizarní kousek s Tarantinovským akcentem, kdy krev cáká na všechny strany, ale konec dobrý a všechno dobré. Pobavíte se zaručeně!

plakát

Vichr 2 (2015) 

Pokračování pro princezny rebelky s prvním zamilováním a staré lásce ke svobodě i ke koním. Pro náctileté holky ideální romantické a s dobrým koncem všech dramatických krizí.

plakát

Odjezd (2015) 

Krása dospívání, hledání i nacházení. Velmi jemné a poetické v nekompromisní upřímnosti. Ta Rusalka samozřejmě rozechvěla mé patriotické srdénko-)

plakát

Vichr (2013) 

Tak na tohle už nejsem cílovka, ale přesto je to příjemný a spíše holčičí příběh pro všechny "Brave" princezny se srdcem na správném místě-)

plakát

Bez domova (2018) 

Příjemný příběh o hranici mezi dobrem a zlem s velmi dobrým koncem. A proto je ideální pro dny sváteční s rodinou a dětmi. Dobrých a silných srdcí je totiž třeba stále více-)

plakát

Poslední bohatýr (2017) 

Moderní pohádka s postavami z tradičních ruských "bylyn" je příjemnou podívanou pro celou rodinu. Má v sobě přiměřeně akce i lehkého humoru a příjemné tempo.

plakát

Bratr Bajrangi (2015) 

Epické a dojemné přesně tak, jak to umí Indové nejlépe. A to včetně všeobjímajícího závěru, kde se potkají především lidé bez rozdílu vyznání a politické příslušnosti, kdy láska zvítězí nad tupým systémem a perzekucí.