Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

24 hodin

24 hodin (2001)

S odstupem času musím říct, že mi Jack Bauer nějakým způsobem změnil život. Provázel mě několik let a já sem díly 24 hodin žral neskutečnym způsobem. V roce 2010 jsem se s ním musel rozloučit a i když některé série byly slabší, tak je to můj nejoblíbenější seriál. Snad se mi někdy vyplní přání se s ním ještě setkat alespoň jednou na stříbrném plátně.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Pološílený vědec, krásná agentka Olivia Dunham a Dawsonův kamarád několik let poté. Jeden z dalších nadprůměrných seriálů.

Life on Mars

Life on Mars (2006)

Neuvěřitelně chytlavej seriál se spoustou sympatických postav, skvělých hlášek a v neposlední řadě super muzikou. Life on Mars od Davida Bowieho mi zní pořád v hlavě. Angličani mají prostě čuch na seriály.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Uz tri sezony jim to zeru tak, ze sem se nemuzu dockat dalsiho dilu.. Zmeni se to ve ctvrte rade? Ja doufam ze ne...

Dexter

Dexter (2006)

Tak po prvni serii je to bezkonkurencne za pet hvezdicek.. Zaradilo se to v mem zebricku za Heroes,Lost,24 a Prison break... Je az neuveritelny jak dobry serialy se ted nataci,byl sem zvyklej tak na pobrezni hlidku a neco v tom smyslu a ejhle- kazdy den koukam na nejaky serial a skoro nestacim ani sledovat co davaji na tuzemskych televizich,coz je ale mozna dobre...

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Kdyz jsem dokoukal prvni radu, tak sem byl v sedmem nebi... Opravdu strhujici podivana,koukal sem v celku a nemohl jsem se od toho odtrhnout.. Potom jsem zjistil ze jde uz druha rada,ale ta uz nema absolutne s prvni nic spolecneho.. Je to normalni kriminalka o chytani uprchliku... Presto musim dat pet,protoze prvni rada je opravdu nzapomenutelna a patri mezi me nejoblibenejsi serialy... Jsem zvedav na treti,vypada to ze by se to mohlo vratit do starych koleji...