Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Horor

Poslední recenze (3 070)

plakát

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024) 

Tak jsme se po dlouhých dvaceti letech a několika pokusech dočkali konečně pokračování legendárního Policajta v Beverley Hills a dopadlo to upřímně lépe než jsem čekal, ale na údernost a kvalitu nových Bad Boys zapomeňte. Na filmu je čitelně znát, že nemá produkční zázemí kina a začínající režisér Molloy nedokáže udržet příběh v tempu a kouskuje ho v sestříhaných pasážích vtipů, odkazů, nostalgie a sem tam se objeví pětiminutová akční scéna. Upřímně celý film je vlastně tří hvězdičková záležitost a do pár dnů je hodnocení nemilosrdně v modrém. To je objektivní konstatování kvality filmu. Subjektivně tomu ty 4* klidně napálím, protože původní trilogii miluju, Murphy hláškuje a role ho evidentně baví, dočkáme se tuny odkazů u kterých se vám pravidelně vykouzlí úsměv na tváři. Já nejvíc ocenil ikonickou hudbu, hlavně z druhého dílu. Jakmile začala hrát ta melodie z dvojky, měl sem naprosto dementní spokojený úsměv. Několikrát sem vyprsknul smíchy, příběh je rutina, ale neurazí, akce i když jí je málo je slušná a u scény v helikoptéře jsem brečel smíchy. Začátek v Detroitu dává velikou naději a je veliká škoda, že pi přesunu do Hills se hodně, ale hodně mluví. Co si budeme povídat, tohle je hodně na nostalgickou strunu hrající divadlo, které ale dopadlo lépe, než kdokoliv čekal. Hlava mě i tak nebere, jak mohl dostat do rukou režii amatér, co točil reklamy pro pojebaný Apple. Je to na filmu hodně znát. Ale nějakou záhadou to prostě celé celkem funguje, hlavně díky té nostlagii. Jakoby tvůrci věděli s jak slabým scénářem musejí pracovat a tak je film doslova narvaný vším z prvních třech dílů. Mě to stačí, ale věřím, že ostatním divákům nebude a hodnocení půjde rychle dolů. Díky veliké sledovanosti je šance na pětku a já se nebráním, najmout režiséra s osobním talentem a vizí a možná se dočkáme kvality nových Mizerů. Jen ten Reinhold vypadá, že posledních 20 let prokalil v pubu. 70%.

plakát

Strach z hlubin (2023) 

Naprosto zapomenutý thriller, který na mě vyskočil na Netflixu. Paradoxně v mnoha ohledech zábavnější než Gensovi žraloci v Paříži. Dejme tomu, že to nemá úplně špatný námět, žralok je na bezvýznamný béčko dobře udělaný, jeho pár útoků dokáže dokonce vyvolat leknutí, má to atmosféru a smrti jsou fajn. Problém jsou příšerní herci. Společenství těch nejhorších ochotníků, kterým byste nevěřili ani otevření vchodových dveří. 26% rozhodně neodpovídá kvalitě filmu, je to na míle daleko od příšerný sračka The Black Demon, který v loni nebo před loni vyvolával celkem očekávání a je to o kus lepší, než produkčně zajištěný Žralok v Paříží, který straší na Netflixu poslední dva týdny. Menší bonus je , Madalina Diana Ghenea, neviděli jste, prostě neviděli jste dokonalejší ženské tělo, jako ta ženská je snad udělaná ve zkumavce a její tělo je čistý samet. Kdyby si nenechala botoxem zmrvit držku, možná by to byla nejmrdatelnější buchta na planetě. Ovšem čím hezčí je její tělo, tím horší je její herecký výkon, to bylo jak když Dorotka vezme svoje stejně debilní kamarády a zkouší s nimi natočit pohled do duše vraha. V rámci žánru, pokud máte rádi žraločí filmy, to ale mělo svoje místa, trojku prostě dát nemůžete ani náhodou, ale rozhodně mě u toho neomýval studený pot a záchvaty smíchu jako u Žraloka v Paříži. Lehce pod úrovní nedoceněného Jetski. Bože a to tělo :D 45%.

plakát

Žraloci v Paříži (2024) 

Miluju žraločí béčka a do tohohle filmu jsem vkládal docela naděje. Tenhle režisér že natočil unikátní The Divide? Celé to vypadá jako telenovela, herecké výkony jsou naprosto příšerné a scénář dělá ze všech naprostý čuráky. Když jsou všichni v podzemí a začnou tam běhat jako kreténi a v panice padat žralokům do tlamy, dostával jsem normálně záchvaty smíchu. Kdyby všichni zůstali stát a policejní jednotka je pokropila, tak nezemře jediný člověk, kromě tý vypíčený aktivistky. To je taky jediný důvod mých dvou hvězdiček. Tahle eko politická sračka totiž aspoň uspokojila divákovu touhu po smrti tý vymrdaný čubky, finální masakr je opravdu hodně vtipný, efekty ujdou a apokalyptický konec zvedne tuhle nedomrdlou píčovinu o level up. Nechápu, jak může Gens filmařsky tak strašně klesnout. Ale takových nadějných filmařů co nenaplnili svůj potenciál už tu bylo spousty. CGI jde, smrti taky, ale jinak je to tak příšerně debilní a iritující, že se nedá mluvit o ničem jiném, než dalším neskutečném zklamání. 40%.

Poslední hodnocení (8 210)

Ještěr (2023)

21.07.2024

Prokletí (2021)

18.07.2024

Pavučina (2023)

17.07.2024

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Pod vlivem (2006) (epizoda) (S07E22)

09.07.2024

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Internet (2006) (epizoda) (S07E21)

09.07.2024

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Tlustý (2006) (epizoda) (S07E20)

09.07.2024

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Chyba (2006) (epizoda) (S07E19)

09.07.2024

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Jed (2006) (epizoda) (S07E18)

09.07.2024

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti - Spolužáci (2006) (epizoda) (S07E17)

09.07.2024

Reklama

Poslední deníček (128)

Náš další projekt

snad vše vyjde :) 

Náš další projekt