Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (295)

plakát

Drahý Davide (2023) 

Poslední scénka byla sice převzatá, ale horory mám ráda a filmy z internetového prostředí jsou moje oblíbené. Díky hodnocení jsem čekala, že to bude nuda. Ale nakonec jsem se u toho docela bavila. Rozhodně mě to nezklamalo.

plakát

Tajemství rodiny Calebových (2020) 

Začátek super, napětí by se dalo krájet. Konec je ale tak divně divnej, až vám je líto promarněných 82 minut. Vymyslet lepší konec, určitě by to stálo za to.. Škoda.

plakát

Becky (2020) 

Kdyby to mělo 45 minut, tak by to příjemně odsejpalo. Lulu je sympatická herečka a vlastně utáhla celý film. Nelíbí se mi, když herec z komediálních seriálů najednou hraje roli drsňáka, tak nějak mi to nesedí a sedět nikdy nebude. Pár scén typu SÁM DOMA, ale jak jinak by mohla malá holka vyřídit zabijáky, že?  Několik natahovaných scén, kdy jsem zavírala oči a doufala, že rychle pominou mi taky přišlo absolutně zbytečných (záběr na pole, trávu, houpačku atd. to by ještě šlo - ale dialogy o ničem? Absolutní škoda)

plakát

Čuník (2022) 

Herecké výkony byly přesvědčivé, což jsem nečekala vzhledem k recenzím a hodnocení... Každopádně mně film utekl rychle, protože to odsejpalo. Mrzel mě sice konec, jelikož jsem doufala, že to dopadne jinak, ale za mě konečně příjemný thriller, který má co nabídnout a né ta typická klišé, jež můžete vidět v TV..

plakát

Nezvěstná (2023) 

super film, ale ta holka mě prostě děsně iritovala... nos  přes celý display, to prostě nechcete sledovat dvě hodiny..

plakát

Balón (2018) 

4x jsem u toho usnula, takže to holt nemůžu hodnotit jako ostatní, mě to prostě nebavilo...

plakát

Nocebo (2022) 

Chci být Umu !!!!!! za mě perfektní film, plný napětí a očekávání - až z toho mrazí!

plakát

Mandrake (2022) 

to bylo divný ... to bylo tak divný, až jsem to musela dokoukat až do konce .. :O

plakát

Medvěd na koksu (2023) 

Když čekáte největší sr**ku a nakonec se smějete absurdně výbornýmu hororokomediálnímu nářezu... za mě supr, když se chcete smát absolutně skvěle vymazlené kravině ....

plakát

Men (2022) 

Sice nedotáhnutý , což zamrzí, každopádně za mě hvězda nahoru díky skvělým efektům a maskám a hercům. Díky komentářům jsem čekala absolutně příšerný nic a díky tomu jsem dostala plnou náruč uspokojení... :)