Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (19)

plakát

Everest (2015) 

Na jedno zkouknutí film dobrej, ale že bych ho musel vidět vícekrát..... Nějak jsem postrádal jiskru. Dvě třetiny filmu se nedělo vůbec nic. Nepochopil jsem roli Jakea Gyllenhaala, který v podstatě filmem jenom proplul. Slabý odvar. ** až ***, ale nakonec jsem dal tři, protože hory mám rád.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 

Pokud budete film brát jako sci-fi, tak na větší brak opravdu těžko natrefíte. Pokud ale budete film brát jako pokus o parodii, tak mu musíte dát *****. Já se bavil. Myslím, že je někdy poučné podobné filmy vidět, aby si člověk vážil těch skutečných.

plakát

Robocop (2014) 

Filmový infarkt. Jinak to nelze ani popsat. Od začátku do konce nuda. Pořád čekáte, kdy se to rozjede a najednou závěrečné titulky a vy se ptáte sami sebe: To už se to jako rozjelo, jo?! Škoda, že se k takovéto hruzostrašotě propůjčil pan Oldman. Kdo chce strávit příjemnějších 120 minut, ať si nahej sedne do kopřiv...

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Vážení, u hodnocení tohoto snímku se nejspíše dočtete hodně kritických komentářů, které jej rozcupují na kusy. Musím říci, že neprávem, alespoň z mého pohledu. Není to klasický doják anebo mysteriózní thriller. Je to přesně film, který pohladí na duši. Je pravda, že jako spousty amerických filmů tušíte, jak celý příběh dopadne, ale přesto je natočen trochu jinak. Neokoukaní herci nabízejí zajímavou paralelu, krásné prostředí, nádherná podmanivá hudba a po čase snímek téměř beze zbraní. Během sledování se mi chtělo navštívit Southport a strávit tam pár chvil. Mám dojem, že filmaři natočili přesně to, co natočit chtěli, protože z filmu cítím klid a bezpečí.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Přemýšlel jsem, jestli mám Světovou válku Z shodit nebo ohodnotit. Nakonec jsem volil to druhé. Sice se mi nechce věřit, že až někdy nějaká celosvětová pandemie vypukne, bude to tím, že svět zaplaví požírační neživí, ovšem ze lidstvo vymře na nějakou nemoc se mi jeví pravděpodobnější než že do nás drcne šutr z vesmíru. Z filmařského hlediska nemám co vytknout. Pominu-li již zmíněné neživé, pár nejasností by se našlo. To však nemůže pokazit můj dojem ze zajímavého snímku.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Někdy si říkám, jestli to filmaři dělají schválně anebo je to jen nedostatek intelektu. Tísňová linka je toho typickým úkazem. Neumím si představit, že by chlápek, co loví blonďaté holky vozil po LA v kufru holku s uvolněnýma rukama a funkčním mobilem. Neumím si představit, že by na parkovišti plném aut zabil jiného chlápka, a nikdo si toho nevšiml. Neumím si představit, že by na benzínce podpálil chlapíka a taky bez povšimnutí. Ne, nebudu vyprávět celý příběh, ale podobných rozporů bych našel víc. Ale na druhou stranu film měl spád, líbila se mi kamera a především pan Eklund jako záporňák. Takže dávám 3*. Pokud se chcete dívat na film a přemýšlet u toho, tak to nedělejte. Ovšem, pokud se chcete dívat na film a pouze se unášet, tak to klidně udělějte.

plakát

7 dní hříchů (2012) 

V podstatě souhlasím s Lima - film je monotónní, nepříliš záživný. Rozumím natočit film s jinou optikou na téma Sudety a jejich poválečného vyřizování účtů, ale toto je Desné těžkopádné a zvláštní. Víc než jednu hvězdu nedam.