Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Kousíček nad odpadem tohle se fakt nepovedlo a naprosté zklamání holt DC není Marvel. V malých dávkách v lize se to dalo ale solovka se nepovedla. Vtipné to bylo asi do chvíle kdy opřela tu cisternu do té fabriky a tím to tak akorát mohlo končit.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Tak nevím něco jako gladiátor, možná pár hezkých efektů za mě průměrný filmový zážitek což dneska asi nestačí. Není to film, který bych chtěl vidět znovu, prostě ho vyhnali a on se vrátil všichni se k němu přidali porazili zlého krále a žijou šťastně až do dnes...

plakát

Závod s časem (2013) 

byl jsem velmi štědrý :) dát odpad když tam hraje krásná Selena nemůžu, jinak absolutně bez děje, bez náznaku jakéhokoliv napětí, prostě nuda!!!! jo jedou autem a celý film je honí policie... kobra 11??? nemám rád kobru 11 ..

plakát

Hledám přítele pro konec světa (2012) 

Moc pěkný kousek.. Chtěl co mít nemohl a to co potřeboval měl vedle sebe.. Občas je třeba taková romantika až mě trošku mrzí nízké hodnocení film by zasloužil víc..

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Jediné co se mi na filmu líbilo byla Jennifer. Jinak to bylo předvídatelné, přehnané a hloupé. Je až neuvěřitelné jak ta ženská ve svých letech vypadá :). Snad jen díky ní jsem film dokoukal do konce a opakovat určitě nebudu.

plakát

Gravitace (2013) 

Pro milovníka Sci-fi to byla spíše povinnost. Není to špatné na Sandru se dá pořád koukat, ale natočeno na můj vkus zbytečně zdlouhavě. Pořád se jen na něco čeká a až ná výbuchy a finální přistání pro mě docela nuda.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Herecký výkon Toma Hankse naprosto dokonalý. Nebýt jej, tak by samotný film nestál za nic, ale díky němu jsem film sledoval se zatajeným dechem. Samotná omáčka okolo mírně přehnaná a myslím, že velmi nepravděpodobná. Za vtáhnutí do děje si však 5 hvězd zaslouží.

plakát

Já, legenda (2007) 

Co bych dělal, kdybych zůstal na světě sám a venku se potulovali zombíci? Odpověď už znám díky tomuto filmu, na který se rád opakovaně dívám. Je v něm smutek, beznaděj, ale nakonec i šance za kterou stojí i lidská oběť.

plakát

Odpojit (2012) 

Film u kterého jsem na začátku nevěděl kam směřuje, postupně si získal napětí, které vytrvalo až do konce a rád se na něj podívám znova. Každá z hlavních postav si mě svým způsobem získala a z jejich osudů až mrazí. Bylo by fajn občas na chvíli vše vypnout a dát se "offline" ale dnes už to asi není možné. Film mě dostal hlavně tím, že je to vše až moc možné a reálné.